un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Serial nou: Common Law

30 May 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Common Law este un serial poliţist, cu doi actori principali bine aleşi pentru a jura rolurile unor poliţişti foarte diferiţi ca temperament, puşi să fie parteneri. Unul este genul de playboy descurcăreţ, cu succes la femei, celălalt este un fost avocat serios şi grijuliu. Combinaţia merge de minune, iar actorii se potrivesc foarte bine unul cu celălalt.

Serialul începe cu cei doi la psiholog, trimişi pentru consiliere din cauza neînţelegerilor în “pereche”. Dialogurile sunt foarte bune şi amuzante, acţiunea este bună, psiholoagă e bine aleasă pe rol, filmarea este la nivel de top. Este cel mai bun serial nou pe care-l văd acest an şi cu siguranţă îl voi urmări în continuare. Au apărut deja două episoade.

  3 comentarii

 1. Unde au aparut cele 2 episoade? :))

    (Citează)

 2. Right on! :))))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus