un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Secretele accidentului cu tramvaie

11 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Primul vatman a fost nevoit să pună frană bruscă deoarece Mircea Lucescu a vrut să întoarcă în pasaj maşina.

Al doilea vatman, întrebat de ce a lovit tramvaiul din faţa sa, a declarat că ar fi putut frâna, dar i s-a părut că îl vede pe Mircea Lucescu pasager în primul tramvai şi s-a decis să-l ciocnească.

În mod surprinzător, şi al treilea vatman a declarat că l-ar fi văzut pe Mircea Lucescu în cel de-al doilea tramvai, aşa că de furie a provocat accidentul. Un sondaj în rândul vatmanilor bucureşteni a relevat faptul că 88% dintre aceştia l-ar lovi pe Mircea Lucescu în trafic, indiferent de câţi alţii ar fi puşi în pericol.

RATB va despăgubi călătorii răniţi în acest accident. Astfel, numărul total al celor ce au declarat că se aflau în cele 3 tramvaie a ajuns la 1120 de persoane. Numărul a scăzut la 8 după ce RATB a anunţat că doar cei cu bilet validat de călătorie vor fi despăgubiţi.

Chestionat privind oprirea tramvaiului în pasaj, ceea ce a dus la accidentul în lanţ, primul vatman a declarat că a observat o extorsiune a unui degajament a unei şine într-o apă, după care… puteţi vedea rezultatele.

Al doilea tramvai se întrecea în Pasaj cu un Lăstun şi n-a observat decât prea târziu că tramvaiul din faţa lui este oprit.

Al treilea vatman ar fi vrut să frâneze, dar un grup de derbedei tocmai ridicaseră fusta unei fete şi se holba acolo.

foto via albumul ISU Bucureşti de pe Facebook despre acest accident (serios).
Glumă, glumă… mai şi râdem. Le doresc însănătoşire grabnică celor implicaţi.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus