un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

S-a deschis primul magazin Lenovo

16 May 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Lenovo a deschis astăzi un magazin “offline”, pe Bulevardul Unirii 19 din București, şi unul online oficial la adresa www.LenovoExclusiv.ro. Cel din Bd Unirii poate fi găsit, mai precis, la 30 de metri de Piaţa Unirii şi de fântâna mare, spre Palatul Parlamentului pe dreapta.

Magazinul nu este mare, dar nici nu trebuie să fie. Mie mi se pare că Lenovo, locul 2 în lume la cota de piaţă pe calculatoare personale, nu este atât de prezent în România în mintea oamenilor ca un brand adresat pieţei consumatorilor de rând, ci mai degrabă unul business. E plin de Lenovo în companii, dar mai puţini îşi cumpără pentru acasă, deşi laptopurile sunt bune calitativ, performante şi accesibile ca preţ (am făcut şi eu un review la Edge E220 anul trecut, un model foarte bun).

Magazinul poate schimba asta. Acum poţi vedea calculatoarele cu ochii tăi, le butonezi, le întorci pe toate părţile, te uiţi la mouși, ghiozdane şi accesorii, ai cu cine vorbi despre garanţie, baterii suplimentare. Nu sunt expuse toate modelele şi nici staţiile profesionale (precum C30, D30, S30 cu procesoare Xeon si placi nVidia Telsa) , dar pentru asta există magazinul online.

Mai jos găsiți galeria de imagini și comunicatul oficial de presă.

Comunicatul oficial de presă este aici

    9 comentarii

  1. Mie mi se par urate si cred ca din cauza asta nu le cumpara oamenii acasa… In plus, sunt cam nemultumit de ele (la lucru avem numai Lenovo), se cam strica. La laptopul meu pana acum s-a stricat coolerul si hdd, desi are numai 2 ani, placa Wi-Fi are tot felul de probleme, “prinde” greu semnal si e de proasta calitate, uneori pierd conexiunea la retea, desi cablul e bagat bine (bun, aici ar putea fi si problema cu OS-ul sau cu reteaua). Iar calculatoarele colegilor cam tot cu probleme sunt. Spre comparatie, la compania precedenta aveam Dell, nu prea am auzit de probleme, iar bateriile tineau mai mult (aveam cu 6 celule, fata de 9, cate avem la laptopurile Lenovo iar timpul cat puteam sa stam pe baterie e aproximativ la fel – 5-6 ore).

      (Citează)

    • Gama aia business, cu monitoare cu “streasina” nu arata foarte bine, dar in rest au modele foarte bune. Uita-te pe modelele IdeaPad sau pe cele ThinkPad Edge.

        (Citează)

  2. eu mi-am luat acum vreun an jumate un lenovo g550 si n-am avut nici cea mai mica problema cu el si il folosesc intens, o medie de 6-7 ore pe zi si merge ca in prima zi

      (Citează)

  3. Am 2 laptopuri lenovo acasa.. unu a inceput sa faca niste figuri.. si anume monitorul “flickaie” ca sa zic asa.. trebuie sa ii gasesc unghiul bun pentru monitor ca sa nu faca figuri..in rest.. nu am avut probleme .. totusi treaba cu monitorul e un inconvenient destul de mare

      (Citează)

  4. EU am acasa un Thnkpad Edge 13 de vreun an jumate si sunt foarte multumit de el. Iar cand il schimb tot spre Lenovo ma voi orienta.
    PS: linkul din post nu este bun.

      (Citează)

  5. Si-a facut Lenovo si un service p-acolo? Laptopul nu e luat din tara si nu am de gand sa il duc la orice service. Recomanzi vreunul?

      (Citează)

    • Depinde de problema. Au si preluare service acolo, dar poti apela si la particulari, desi nu stiu sa-ti recomand vreunul. Ce-ai patit?

        (Citează)

  6. Pai am zis mai sus. Face ecranul figuri.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus