un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Un joc interesant pe ProjectPrometheus.com

24 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Filmul Prometheus apare pe 8 iunie şi am văzut că are destui fani ce-l aşteaptă la noi în ţară. Am înţeles că urmăreşte aventurile unei echipe de exploratori ce merg cu o navă spaţială pe o planetă îndepărtată, căutând indicii despre începuturile omenirii, iar filmul s-ar lega şi cu seria Alien (probabil pentru că nava era întunecoasă rău, loc prielnic ca să te mănânce nişte extratereştri). Din trailer văd și nava extraterestră care urma să invadeze Pământul explodând pe cer, așa că ura pentru un trailer bine făcut.

Pentru film s-a făcut şi un site special, în HTML5, pe ProjectPrometheus.com. Nu-i rău HTML5 ăsta, îţi permite să creezi tot felul de interfeţe care de care mai SF, amestecând fără probleme clipuri, imagini şi sunete. Găsiţi acolo nişte joculeţe pentru a vă califica în misiunea Prometheus. Primele patru sunt uşoare, dar al 5-lea e foarte bun.

E un puzzle 3D. Pe cele 2D sigur le ştiţi, erau populare când eram mic şi trebuia să organizezi un mozaic de 8 piese plus un loc liber mişcându-le succesiv de pe o poziţie pe alta. Acum faceţi-o în 3D. Scorul obtinut de mine e cel de mai jos.

  5 comentarii

 1. astept filmul asta de ceva timp :). daca te uiti in trailer o sa vezi nava “mama” din Alien si Aliens.
  in rest, baietii fac marketing la greu. in fiecare saptamana mai iese un video despre ceva din film, sunt articole si interviuri cu Ridley Scott mai peste tot, etc. In Paris au decorat o statie de metrou abandonata cu elemente din film :)
  http://www.lefigaro.fr/cinema/2012/05/23/03002-20120523ARTFIG00434-la-station-fantome-de-la-ligne-9-fait-son-cinema.php

    (Citează)

 2. Daca iti place genul asta de joc, iti recomand Cogs: http://www.youtube.com/watch?v=hTY8RLd6u5Y

  Poti sa il cumperi de aici. Vad ca exista si versiune pt Android: http://www.cogsgame.com/

    (Citează)

 3. Foarte interesant, te captiveaza din trailer si iti doresti sa joci mai mult. Pentru fanii Alien acest joc este ca o manusa

    (Citează)

 4. Pronosticul meu : Mult marketing ! film o sa fie prost spre foarte prost . Motivul pt care baga acum mult in marketing mai ales in Europa si in Asia este ca aici au inceput sa castige bani foarte multi chiar mai multi decat in State pt ca lumea se duce la film , pt ca aici nu ai atatea bloguri cu fani SF trecuti prin conventii care au experienta si nu comenteaza inainte ca o sa fie o porcarie .

  Uitate la porcaria aia de Battleship si-a facut toti banii de productie in Europa unde a avut lansarea cu 1 saptamana inainte fata de SUA .

    (Citează)

 5. Battleship arata mizerabil din trailer si nu e regizat de Ridley Scott. Asteptam putin si o sa vedem, filmul apare pe 30iunie, deci nu mai este mult.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus