un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Când admir un bărbat care plânge

21 May 2012  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Într-un fel îi admir pe jucătorii lui Bayern atunci când îi văd plângând pe stadion. Uitaţi-vă la echipele noastre, care abia se chinuie să ajungă în grupele Champions League, iar cei de la Bayern au jucat finală acestei competiţii, fiind realmente la un şut distanţă de a o câştiga.

Majoritatea fotbaliştilor ar fi super-fericiți să fie finalişti ai Champions League. Un parcurs ca al lor, cu atâtea meciuri jucate în această competiţie, este extraordinar, mai ales că în semifinale au eliminat pe Real Madrid. Știu că ar fi avut și mai mulți bani și mai multă glorie, dar au fost finaliști, nu ultimii prostălăi care să se rușineze de locul 2.

Și totuși la final, în loc să fie fericiţi că au terminat un an infernal de greu printr-o poziţie excelentă în clasamentul final, că au terminat în faţa unei audienţe de probabil un miliard de oameni, ei plângeau pentru că au avut ghinion la ultimul şut. Îţi trebuie multă dedicaţie pentru a realiza 95% din obiectivul propus şi totuşi să plângi la final pentru că n-ai prins şi acel 5% rămas. Îi admir pentru faptul ca nu sunt consolați cu locul 2, desi este un loc 2 al naibii de greu de atins într-o competiție unde majoritatea echipelor din lume nici măcar n-au șanse să intre vreodată.

    1 comentariu

  1. Pai, normal… number doi tech blogăr iiplace pe aia care au iesit pe locul doi.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus