un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce-o fi în plămânii noștri?

19 Apr 2012  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Eu când văd praful care s-a depus ieri pe maşini mă gândesc că aşa poluat este aerul nostru de obicei şi doar acum îl putem observa experimental. Da, ştiu că e venit din Sahara, dar Bucureştiul tot cea mai plină de praf capitală rămâne, că nu e prima oară când îmi găsesc mașina așa murdară după o scurtă ploaie.


Aţi scuturat vreodată o cuvertură în lumina soarelui şi apoi să vedeţi cum tot aerul este plin de scame şi particule mici-mici de praf? Aşa e aerul.

Apoi mă gândesc că tot acest praf intra în plămânii noştri. Maşina se spăla, filtrul de praf se schimbă o dată pe an, dar plămânii îi ţinem toată viaţa şi nu putem interveni asupra lor. Vă daţi seama ce-o fi în noi deja? Bine că nu sunt şi fumător.

Să vedeți ce profit record fac spălătoriile în următoarele zile…

    6 comentarii

  1. Traiasca paru’ din nas.

      (Citează)

  2. Diferenta dintre plamani si filtrul de aer e ca plamanii sunt “proiectati” sa se mai si curete singuri.

    Nu zic ca e sanatos dar gandeste ca sunt oameni care traiesc in zone ca…Sahara.

      (Citează)

  3. O parte din praful ala se datoreaza solutiilor pe baza de nitriti care au fost raspandite pe strazile patriei cand au fost zapezile mari ..

      (Citează)

  4. Masina din poza a doua e BMW seria 3. E masina ta ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus