un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Detalii despre următorul roman al lui J. K. Rowling

15 Apr 2012  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Dupa ce a scris seria Harry Potter și s-a odihnit o vreme la umbra miliardelor de lire făcute de pe urma cărților și a filmelor, J.K. Rowling s-a apucat din nou de scris. CNN are detaliile următorului ei roman:

Rowling’s next book will be called “The Casual Vacancy,” publisher Little, Brown has announced.

A book description on the publisher’s site reveals that “The Casual Vacancy” will center on a town named Pagford, a seeming “English idyll” that’s thrown into shock after the unexpected death of 40-something Barry Fairweather.

The description presents Pagford as “a little town” that is not as calm as it might seem on the surface. Behind the “pretty facade is a town at war…Rich at war with poor, teenagers at war with their parents, wives at war with their husbands, teachers at war with their pupils.”

So when Fairweather’s passing leaves a vacancy on the parish council, that “empty seat…becomes the catalyst for the biggest war the town has yet seen” in the form of an “election fraught with passion, duplicity and unexpected revelations.”

Deci fără vrăjitori și SF-uri, ci un roman mai normal. Apare pe 27 septembrie.

via CNN Marque Blog.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus