un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bloggeri despachetând cadouri

27 Apr 2012  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Un grup micuţ de bloggeri s-a întâlnit ieri la sediul Bakers, agenţia condusă cu mult spor de Costin. Am fost eu, Dan Dragomir, Sori Rusi, Hoinaru, Vlad Petreanu, Haotik şi Piticu, iar reprezentaţii ABN Systems, importatori de Plantronics, Thrustmaster, Polaroid şi laptopuri Gigabyte ne-au împărţit la teste nişte pachete cu produse.

Iată mai jos câteva fotografii de la întâlnire. Sunt făcute de mine, motiv pentru care nu apar în niciuna dintre ele. Observaţia bucuria de pe feţele oamenilor atunci când despachetează cutiile. Aşa arată Moş Crăciun venit la bloggeri, chiar dacă este aprilie.

Observaţi şi că Haotik este ruinat şi nu mai are nimeni încredere în el să-i dea produse. Uitați-vă cât de supărat este, aproape plângând, când desface cele două cutii gigantice.

Eu m-am ales cu o cască bluetooth Plantronics, una foarte şmecheră. O voce automată îţi spune câte ore mai durează bateria, chestii din astea avansate, de nu trebuie să înveţi codul Morse al bip-urilor ca să ştii ce-ţi semnalează casca. Este vorba de modelul Voyager Pro UC v2.

Tot ieri am căpătat ÅŸi un Plantronics Calisto P835-M, un difuzor complex pentru birou. Se poate conecta direct la linia telefonică, funcÅ£ionând ca telefon “pe speaker”, dar se poate conecta ÅŸi un mobil la el, prin Bluetooth, aparatul afişându-Å£i pe ecranul său agenda telefonică ÅŸi conversând direct prin el. Ah, ÅŸi se poate conecta ÅŸi pe USB direct la calculator, pentru Skype ÅŸi alte programe. Să le fac review atunci!

    5 comentarii

  1. “cu mult spor”. piÅŸcotare!

      (Citează)

  2. nu dau nume, însă sunt prea mulÈ›i care consecutiv scot review-uri “pe bandă” după aceleaÈ™i produse. Zici că primesc în comunicatul oficial ce trebuie să scrie, ca prea seamănă.

    Deja mi se pare penibilă situația.

    PS: nu-i cazul tău.

      (Citează)

    • Fiecare procedeaza cum vrea, cum crede ca e mai bine pentru cititorii lui.

      De exemplu foarte multi sunt de parere ca un review trebuie sa fie scurt si sa contina mai mult concluzii. Ca n-au rabdare sa citeasca texte lungi. Eu, din contra, scriu pentru cei care inainte sa dea 3000 de lei pe ceva vor sa citeasca toate detaliile posibile. Asa sunt si eu si am spus mereu ca cititorii imi seamana, altfel n-ar fi aici.

        (Citează)

  3. Vreau ÅŸi eu!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus