un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Altex: cumperi 3 electrocasnice Philips-Saeco și plătești doar două

21 Apr 2012  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Vino la Altex, in perioada 20 aprilie – 6 mai 2012, cumpara oricare 3 produse electrocasnice PHILIPS-SAECO, iar al treilea produs il vei primi GRATUIT!

La achizitionarea online a 3 produse diferite Philips-Saeco din categoriile electrocasnice si de ingrijire personala disponibile in magazinul online www.altex.ro in perioada promotiei, tu vei plati doar 2. In cazul in care cele 3 produse achizitionate au preturi diferite, produsul oferit GRATUIT va fi cel cu pretul cel mai mic.

In momentul in care vei adauga cele 3 produse in cosul de cumparaturi, produsul care se ofera gratuit va aparea listat in comanda online cu pret 0 lei. Pentru a beneficia de oferta speciala, cele 3 produse cumparate trebuie sa fie din categorii diferite.

La aceasta campanie promotionala participa produsele Philips-Saeco electrocasnice si de ingrijire personala din urmatoarele categorii: aparate de barbierit, masini de tuns, aparate de ingrijire corporala, epilatoare, uscatoare de par, aparate de coafat, storcatoare de fructe, blendere, mixere verticale, masini de paine, roboti de bucatarie si masini de tocat, mixere, fierbatoare, cafetiere, aparate de prajit paine, gratare si aparate pentru sandvisuri, aparate de gatit cu aburi, friteuze, aspiratoare si esspresoare, fiare de calcat, fiare de calcat de voiaj, sisteme de calcat.

De pe altex.ro. Not bad at all…

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus