un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Stațiunea Mamaia în martie

31 Mar 2012  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

2 comentarii

Cam aşa arată staţiunea Mamaia la sfârşitul lunii martie. Era călduţ, fără vânt, fără valuri, totul închis, iar singurii care deranjau pescăruşii erau cei câţiva oameni care se plimbau sau făceau jogging sau fotografiau marea.

Toate imaginile sunt pe SkyDrive, iar mai jos iată câteva ciudăţenii.

În dreptul hotelului Flora s-a făcut o pasarelă gigantică până la pietrele din larg. Mai au un pic şi o termină, termenul de pe panou fiind sfârşitul lunii aprilie. Îmi place ideea, probabil că se va vedea foarte frumos staţiunea din larg, dar nu-mi place că scrie pe panoul informativ că este şi un loc de ancorare a ambarcaţiunilor. Ar fi aiurea să oprească iahturile pe acolo şi să murdărească apă.


Bufetul Doruleț a fost extins la un hotel Grand Palace, cu vedere la mare. Are doar câteva camere, dar e pe plajă. Investiţia, după cum scria pe panou, s-a făcut cu vreo 700k lei bani europeni şi 2200k lei bani de la patron, semn că merge activitatea.

În plan apropiat un tip care alerga la bustul gol. În plan depărtat, o babă cu haine de iarnă şi fular la gât. Deh, vârsta…

Vila Victoria, chiar vizavi de plajă. Not bad…

Stuf mare la Hotel Doina. Mă întreb dacă-l vor tăia cândva sau “nu au bani” şi “merge şi aşa”. Lacurile acestea din dreptul hotelurilor rareori au arătat frumos.

Cum spuneam, mai multe imagini din stațiune sunt în galeria de pe SkyDrive.

    2 comentarii

  1. e posibil sa ma insel, dar apa e destul de putin adanca in zona pasarelei – la mamaia tb sa mergi destul de mult ca sa poti inota ca lumea; deci cei care acosteaza cu yacht-ul acolo risca sa ramana impotmoliti daca vin prea aproape de mal

    cu o barca mica cred ca merge

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus