un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mass Effect 3 si Assassin’s Creed 3

3 Mar 2012  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Mass Effect 3 are data oficială de lansare 6 martie, aşa că mai e puţin timp. Deja am început să văd pe torente diverse versiuni la care e prea mare bătaia de cap ca să le faci să ruleze. Aşteptaţi o variantă bună sau, mai bine, cumpăraţi-l online din magazinul oficial EA Games, numit Origin.

Assassin’s Creed 3 a fost anunţat pentru octombrie. Din ce spun cei de pe IGN, se cam termină cu perioada medievală, viitorul joc desfăşurându-se în America, în perioada războiului de independenţă. Revista Game Informer confimă acest lucru şi spune că personajul principal va fi Connor, un englez cu mama indiancă, iar acţiunea va avea loc prin New York şi Boston. Mai multe detalii şi zvonuri găsiţi aici. O schimbare binevenită, aş spune.

    5 comentarii

  1. EA (cei din spatele Bioware) si-au pus toti fanii seriei in cap cand au anuntat ca jocul vine cu DLC de la start. Cu alte cuvinte, platesti 60$ pe joc si mai dai inca x$ ca sa beneficiezi defapt de un personaj care cica ar fi cheie pentru povestea jocului. http://www.pcworld.com/article/250546/controversial_day1_mass_effect_3_dlc_prompts_calls_to_boycott.html

      (Citează)

  2. Eu momentan mă joc Alan Wake. Un survival horror combinat cu adventure foarte mișto. Un fel de Uncharted/Tomb Raider pentru PC.

    Deși Mass Effect 3 se lansează oficial abia pe 6 martie mi se pare scump momentan jocul. O să aștept o versiune Razor pe torrente.

    Cât despre Assassins Creed 3, aștept tot ziua de marți când se pare că cei de la Ubisoft o să scoată primul trailer al jocului.

      (Citează)

    • E pretul standard al unui joc, din cate stiu. Daca e asa misto cum se zice are rejucabilitate mare, cu elementele de RPG pe care le are si posibilitatile de customizare a trecutului.

      DLC-uri au fost mereu multe pt acest joc, dar cica e complet si fara ele.

        (Citează)

  3. Daca ultimele Assassins’s Creed-uri sunt in perioada medievala eu ma impusc!

      (Citează)

  4. Mass Effect 3 – cea mai buna grafica pentru cele mai mici cerinte.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus