un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu sunt sigur dacă e spam sau pe bune…

24 Feb 2012  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Mesaj găsit în folderul de spam (unde și aparține, de altfel):

Compania noastra are ani de experienta in producerea de paşapoarte false şi alte documente de identitate . Noi folosim echipamente de înaltă calitate şi pentru a produce materiale de paşapoarte falsificate . Toate caracteristicile secrete de paşapoarte reale sunt atent duplicate pentru documentele falsificate.
Pentru a obţine mai multe informaţii mai detaliate cu privire la paşapoartele noastre de înaltă calitate, permise de conducere false / / cărţi de identitate vă rugăm să vizitaţi site-ul nostru :
[site]
Pentru a comanda documente false noastre vă rugăm să trimiteţi întrebările dumneavoastră la adresa noastra de e -mail :
Generale de sprijin : support@[site]
Suport tehnic : tech@[site]

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-(Key words)-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
buy fake USA(United States) passports,
buy fake Australian passports,
buy fake Belgium passports,
…si in continuare toate tarile lumii…

“Compania” noastră? Adresă de suport tehnic pentru pașapoarte false? Informații mai detaliate pe site-ul de prezentare? Nu doar că s-au modernizat infractorii, dar în curând angajează și marketing și PR.

  4 comentarii

 1. Wow. Fix asta ne mai lipsea. Autoritatile care ne urmaresc pas cu pas nu se autosesizeaza in cazuri din astea?

    (Citează)

 2. da si tu un forward pe undeva prin MAI, cred ca ar fi interesati sa faca un schimb de experienta cu baietii astia :)

    (Citează)

 3. Ai primit-o pe adresa de serviciu?

    (Citează)

  • Nu, comentariu aici pe blog. E plin spamul de astfel de comentarii, dar de obicei e doar cu fake passports si atat, nu cu text frumos in romana.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus