un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Rucăr, fără zăpadă

31 Dec 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Cam așa se vede din Acvila Club Rucărul, dar din păcate nu va fi un revelion alb. Sunt aici cu Dan Dragomir, Bogdan Petre, Nihasa si Ionut Paraschiv la invitația koyos.ro, ca și anul trecut.Pănă acum citatul zilei îi aparține lui Nihasa, care le-a spus celor căsătoriți din grup ceva de genul “voi nu aveți femei, aveți neveste”. N-au fost cu intenție, dar exprimarea cam așa a ieșit, spre amuzamentul tuturor.

  4 comentarii

 1. Peisajul e superb, either way. :) Enjoy :)

    (Citează)

 2. Un An Nou bun si distractie placuta pe acolo …

    (Citează)

 3. Primavara….

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus