un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Azi la 2Parale discutam despre afilierea in IT&C

16 Nov 2011  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Şi când zic “discutăm” înseamnă că moderez chiar discuţia, nu doar că sunt acolo. Întâlnirea de astă-seară are loc la magazinul Orange Concept Store de pe Calea Victoriei, începând cu ora 18:30, iar subiectul va fi doar afilierea cu magazine IT&C.

Începe Dorin Boerescu prin a prezenta rezultatele 2Parale pe campanii IT&C, vânzarea medie, evoluţia vânzărilor în acest domeniu în 2011, iar apoi urmează o dezbatere între afiliaţi şi reprezentanţi ai magazinelor. Voi aborda în mare următoarele teme:

 • cum se implica advertiserii în 2Parale
 • cum atrag noi afiliaţi
 • metode de promovare permise/de succes
 • relaţia afiliat-advertiser.

dar vom discuta şi despre obiceiuri de cumpărare, ce branduri şi ce produse se vând cel mai bine, cum se abordează sărbătorile din decembrie şi alte asemenea. Invitaţi vor fi reprezentanţi ai magazinelor Evomag, Debo şi QuickMobile, pe “scenă” vor fi şi reprezentanţi ai afiliaţilor, iar în sală şi mai mulţi, invitaţi să se implice în discuţie.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus