un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lansari de jocuri

19 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Gears of War 3 (exclusiv Xbox 360) s-a lansat oficial în România sâmbăta trecută. Eu am fost în Domo, unde am şi jucat un pic, până când vreo 3 monştri m-au prins într-o fundătură, fără muniţie, şi mi-au dat-o. Că detalii inedite, am aflat că Gears of War 3 s-a vândut în 3 milioane de exemplare în prima săptămână de la lansare şi că toate cele trei jocuri au adus peste un miliard de dolari producătorilor (Epic Games, dacă nu mă înşel), ca să vedeţi ce sume se învârt pentru jocurile de succes.

Din review-urile de pe IGN reiese că este cel mai bun joc din trilogie, probabil şi pentru că povestea se încheie şi războiul ajunge la un final. Îl puteţi cumpăra pentru Xbox 360 de pe eMAG.

Joc Gears of War 3 pentru XBOX360 – 249 lei la eMAG

Pentru posteritate, vedeţi mai jos şi cum a venit Nihasa îmbrăcat, în condiţiile în care erau 7 grade afară.

Battlefield 3 (PC, PS3, XBOX 360) are parte de o lansare cu concurs si lupte in showroom-ul eMAG, in data de 29 octombrie. E un concurs la care te poti inscrie cu un comentariu pe blogul eMAG, iar premiile sunt mari. Citez din comunicatul primit:

WASD.ro, comunitatea gamerilor entuziaști din România, alături de NVIDIA și ASUS, anunță prima competiție Battlefield 3, cel mai nou titlu al popularei francize Battlefield, prin lan-party-ul „War Day”, dedicat pasionaților genului FPS (first-person shooter).

Competiția celor 64 de concurenți la „War Day” va avea loc pe data de 29.10.2011, în cadrul showroom-ului eMAG din Crângași/București, începând cu ora 10:00. Toți amatorii de jocuri first-person shooter se pot înscrie pentru participare, atât pe www.emag.ro/blog, cât și pe site-urile partenerilor media ai evenimentului: www.gamextv.ro, www.arealit.tv, www.thegamecast.net și www.esl.eu/ro/. Participanții vor fi selectați prin tragere la sorți, iar lista finală a concurenților, precum și a rezervelor, va fi anunțată pe fiecare dintre site-urile menționate.

Cei mai buni dintre soldații care vor lua cu asediu LAN Party-ul „War Day” vor primi drept trofee de război plăci video ASUS cu GPU NVIDIA și jocuri Battlefield 3. Susținătorii acestora și publicul prezent la eveniment vor avea șansa de a câștiga jocuri Battlefield 3, stick-uri USB și un SSD Kingston, prin tombolele organizate ad-hoc.

Battlefield 3 este un joc de acțiune FPS single-player co-op și multi-player, continuarea directă a episodului Battlefield 2, lansat în anul 2005 și cel de-al 11-lea titlu al seriei. Acțiunea episodului se petrece în anul 2014, sub forma unor confruntări între US Marine Corps și organizația People’s Liberation and Resistance (PLR), pe fronturi din Paris, Tehran, Sarajevo, Sulaymaniyah, New York și Wake Island. Luptele se desfășoară în spații urbane, centre ale metropolelor și câmpuri întinse potrivite pentru luptele cu vehicule.
NVIDIA, ASUS, Best Distribution, eMAG, Kingston, Logitech și AirLive sunt principalii susținători ai evenimentului „War Day”.

Premii pentru concursul de Battlefield 3
Locul 1 – placă video ASUS GTX 570, router AirLive N.Power, joc Battlefield 3
Locul 2 – placă video ASUS GTX 560ti, router AirLive Traveler 3G, joc Battlefield 3
Locul 3 – placă video ASUS GTX 560, router AirLive N.Mini, joc Battlefield 3
Locul 4 – joc Battlefield 3

Premii pentru tombole
Tombola de la ora 12:00 – stick USB Kingston R400 4GB
Tombola de la ora 13:00 – joc Battlefield 3
Tombola de la ora 16:30 – joc Battlefield 3

Premii pentru pariuri
1x Stick USB Kingston R400 8GB – semifinală 1
1x Stick USB Kingston R400 16GB – semifinală 2
1x SSD Kingston SSDNow V100 64GB – finală

Pentru mai multe detalii, accesați bf3.wasd.ro

    1 comentariu

  1. Cand am iesit pe balcon in soare … parea sa fie foarte cald :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus