un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ieri s-a purtat batalia de la Casa Scanteii

24 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

pinguin tristPe aici nu se trece!“, a strigat Ghiţă invadatorilor conduşi de Elan Schwarzenegger (sau cum îl cheamă), în bătălia purtată la Casa Scânteii pentru postul Realitatea, pârjolind parcarea din fața forțelor dușmane și otrăvind ușile automate de la intrare, ca să nu se mai deschidă singure (acțiune inspirată, că probabil jumatate dintre bodiguarzi și executori n-au știut cum să intre altfel în clădire).

Nu-i nimic, nu vrem să trecem pe aici, ba chiar ne ducem în altă parte“, a strigat fostul soţ al Mihaelei Rădulescu (orice ar face, tot pentru acest lucru rămâne faimos), mutând postul real Realitatea (gluma intenţionată, cum ar zice americanu’) în “Willbrook”, denumire despre care cel care a scris articolul de pe Hotnews consideră că ştim cu toţii ce înseamnă şi ce este şi unde este. Nu ştim! Probabil e vreo clădire de birouri cine ştie pe unde.

În spiritul luptelor de altă dată, Realitatea TV de acum transmite nu chiar din clădirea Willbrook, ci dintr-un cort de campanie făcut undeva pe acolo. Ce a mai rămas din post sub controlul lui Sebastian Ghiţă (Asesoft) transmite în continuare din vechiul sediu sub numele RTV, dar nu este preluat de niciun operator de cablu (măcar au un site de ştiri pe rtv.net).

Habar n-am cum s-a ajuns la această situaţie şi de ce se ceartă între ei marii miliardari ai ţării. Can’t we all just get along? Nu se ştiu prea multe detalii despre ce-au de împărţit şi de ce nu s-au înţeles în formula de “patron şi manager”. Sincer să fiu, nici nu prea îmi pasă. Singurul mister de elucidat este în ce tabără s-a dus Piticu.

Post scris astă-noapte la ora 00:40. Până azi probabil că s-au schimbat total lucrurile. De vreo trei ori.

    5 comentarii

  1. „Singurul mister de elucidat este în ce tabără s-a dus Piticu.” Asta mă întrebam și eu citind ce ai scris tu aici. Eu nici măcar nu știam de „războiul” ăsta. :D

      (Citează)

  2. Unde este Wilbrook – http://romania.cw.maximalls.net/ro/property/display/45556 . Chiar am vazut cortul in cauza, azi de dimineata, in curtea cladirii -am trecut pe DN1 si m-am uitat inspre cladire- si m-am mirat de ce a crescut acela acolo.

      (Citează)

  3. nu ma prindeam eu ce se intampla :) de ce sunt doua realitati :) msi mai observ ceva, imaginea acum la realitatea tv (nu rtv) este slaba. pe dolce tv.

      (Citează)

  4. Au bagat pe Dolce ieri seara RTV :) cine are nu tb sa scanze, apare automat. Eventaul pornit si oprit receptorul (scos din priza). Cred ca licenta o vor prelua de la RTV Targu Jiu :).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus