un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum arata jocul Fillr

16 Oct 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Fillr este jocul care a câştigat competiţia Nokia Qt Web Developers din 2011, luând premiul mare de 10.000 de euro, plus alte premii mai mici. În sfârşit l-am putut juca şi eu pe Nokia N9 din dotare, are grafică îmbunătăţită şi nişte meniuri în plus, creează dependenţă şi aştept să-l văd portat şi pe Android. Sigur ar avea succes pe toate sistemele de operare. E făcut de echipa Fillr din Ploieşti şi poate fi luat gratuit din Ovi Store. Iată mai jos un clip din joc.

  3 comentarii

 1. Multumim mult pentru articol :)
  P.S: Bonusul de tip bomba e unul poztiv si are ca efect umplerea suprafetei de joc adiacente lui cu aceeasi culoare. Singurul “bonus” negativ apare la ultimul nivel, cand Dark poate aparea pentru a strica o parte din piesele cucerite deja.

    (Citează)

 2. Offtopic: Pufoșeniile alea îmi aduc aminte de Chuzzle, unul dintre primele jocuri pe care le-am avut pe iPhone.

  Jocul este inteligent și nu durează mult, o rețetă de un real succes. Dacă o să ajungă și în AppStore cred că va face multe descărcări. Felicitări echipei care l-a creat!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus