un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce este obiectul de mai jos?

12 Oct 2011  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Oare câţi din cei care văd acest obiect în parcul Kiseleff ştiu că este o bandă Moebius, o formă geometrică specială pentru că are o singură latură? Din orice punct ai porni o poţi parcurge pe toată, interior și exterior pe ambele “fețe” aparenţe, dar fără a trece vreodată muchia de pe o față pe alta.

  6 comentarii

 1. cool shit bro!

    (Citează)

 2. Eu, am cateva prin casa facute de bunicul meu. Din lemn si una din argint.

    (Citează)

 3. se poate face dintr-o banda de hartie, rasucita o data si lipita la capete. pentru a vedea ca are o singura faţă se poate parcurge cu un creion, pornind dintr-un punct, si cand se ajunge in punctul de pornire se constata ca linia e trasata pe toata suprafata.

    (Citează)

 4. si eu as fi recunoscut-o :p

  http://www.youtube.com/watch?v=BVsIAa2XNKc&feature=related

  interesting shit

    (Citează)

 5. Ia sa incarcati sa-i lipiti marginile.
  Obtineti un corp cu o singura fata, o singura muchie si un volum interior.
  Even cooler that Mobius stripe: Klein bottle!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus