un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Seriale noi: Ringer si Revenge

25 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Serialele acestea urmăresc o poveste mai lungă, dar par bine făcute, cu actori şi scenariu bine scris şi decoruri scumpe, aşa că vor fi interesante de urmărit.

Ringer e destul de greu de explicat. Actriţă principală este Sarah Michelle Gellar (Buffy mai cu riduri) şi joacă rolul lui Bridget, o femeie în dezalcoolizare şi care a fost martoră la crima unor mafioţi. Deşi pusă de poliţie în protecţia martorilor, ea nu are încredere în ei şi fuge în New York, la sora ei geamănă, Shiobhan, care era bogată şi cu o poziţie bună în societatea înaltă a oraşului.

Se dovedeşte că Shiobhan nu spusese nimănui despre sora ei geamănă, nici măcar soţului. Iar când cele două se întâlnesc, în secret, Shiobhan se sinucide fără nici un motiv aparent, iar Bridget decide să-i ia locul. Sora ei cea bogată nu avea o viaţă idilică, ci una tensionată cu soţul ei, cu fiica vitregă, iar soţul celei mai bune prietene îi era amant. Mafioţii îi dau de urmă şi un necunoscut încearcă să o omoare. Surprinzător, de la acesta afla că ţinta nu era “Bridget”, ci chiar “Shiobhan”, iar sora ei geamănă s-ar putea chiar să fie în viaţă şi în spatele acestor manevre.

Revenge este un alt serial cu oameni bogaţi, intrigi, amante şi răzbunări. Începe cu o petrecere somptuoasă pe malul mării, unde se anunţă logodna moştenitorului unei familii bogate cu Emily, o tânără sosită de curând în oraş, dar care i-a câştigat inima. În timpul anunţului, logodnicul tocmai era asasinat pe plajă, petrecerea terminându-se în ţipete.

Serialul ne duce apoi cu 6 luni în urmă, urmând probabil să ne arate cum s-a ajuns în acea situaţie. Emily se dovedeşte a fi o tânără misterioasă ce soseşte în oraş şi începe să se bage în seamă cu cei de acolo. Din amintirile ei, ne dăm seama că cei din oraş îi înscenaseră tatălui ei o crimă, iar acum urmează răzbunarea. Actori buni, femei frumoase, intrigi multe.

    1 comentariu

  1. Vazut si eu primele episoade din Ringer , este cam telenovelisitc si probabil la un moment dat ne vom plictisi de el , cat pot astia sa suceasca intriga pana la urma ?
    Este pe CW deci are sanse si la un sezon 2 chiar 3 , pentru ca la postu asta nu se anuleaza asa repede , insa eu unul il trimit la coada listei de seriale urmarite :).

    Astept cu nerabdare
    Tera Nova – care incepe azi
    Alcatraz

    Din pacate ambele sunt pe FOX si astia au obiceiul de a anula seriale cand iti e lumea mai draga ….

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus