un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La parcul acvatic din Corfu

14 Sep 2011  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Am plecat spre parcul acvatic, Aqualand Corfu. Fotografii şi impresii şi veşti bune despre nici o încheietură scrântită mai pe seară.

  4 comentarii

 1. Par usoare :)

    (Citează)

 2. Sa intelegem ca daca nu ai mai postat nimic, inseamna ca ai patit ceva?!

    (Citează)

  • Nu, am venit super obosit si m-am culcat. Azi la prima ora am plecat in turul insulei, acum m-am intors. Urmeaza fotografii si detalii.

     (Citează)

 3. /mor de nerabdare

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus