un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Si bulgarii au ciudatii lor

13 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Un bărbat a intrat într-un supermarket din Tenerife, a luat un cuţit, a omorât şi decapitat o femeie în vârstă care îşi făcea cumpărăturile acolo, apoi a fugit cu capul ei. Paznicii complexului comercial l-au urmărit, prins şi capturat, fiind acum arestat. Nu se cunoaşte motivul crimei, nici de ce i-a luat ca suvenir capul.

Nu că staţi cu sufletul la gură ca să aflaţi dacă era român sau nu? Nu era, din fericire pentru noi. Era bulgar. Sper că nu din Cadrilater.

via CNN.

    5 comentarii

  1. Stirea e veche … de vreo 2-3 luni.

      (Citează)

  2. Asta vroiam sa spun si eu. Scrie si in articol: 16 mai. Ma si miram ce cauta un articol la nwradu pe blog la ora asta. Prea multe martiniuri azi-noapte!

      (Citează)

  3. Probabil era soacră-sa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus