un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu doar ce-i in magazin conteaza

31 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

Ci şi ce-i în afara lui sau mai exact la intrare. Eu de exemplu nu am motiv să intru într-un magazin în faţa căruia stau de strajă trei câini vagabonzi mari de zici că-s ponei de Shetland. Nu mă voi duce acolo, din silă şi ca protest pentru lipsa lor de grijă pentru client.

Măcar de n-ar avea concurență, dar lângă ei este un Mega Image. Cu coadă mai lungă la casă, dar măcar nu ocolesc nişte câini ca să ajung la ea. Sunt curios dacă patronul ştie că-n faţa magazinului are lătrători şi beţivi şi asta îi dăunează la vânzări. Angajaţilor nu le pasă, dar lui?

    11 comentarii

  1. E supermarket-ul de pe Radulescu Motru colt cu Tohami (vis-a-vis de Piata Norilor), nu?
    Am o verisoara care a lucrat la ei cateva zile si crede-ma, angajatii sunt cel putin nepasatori. Probabil patronul respectiv are ceva pile serioase pe la Sanepid, altfel nu pot sa-mi explic:
    – angajati care nu respecta nici cele mai elementare reguli de igiena cand lucreaza cu mezeluri, branzeturi
    – produse cu termene de valabilitate modificate

      (Citează)

  2. daca vanzatoarea nu le-ar mai da mancare ca sa o apere de hoti poate n-ar mai apara-o si de clienti

      (Citează)

    • @Daniel: ala este, da.

      @costin: care hoti, ca totusi e mereu lume pe acolo. Nu cred ca a fost vreun caz de furt incat sa stea cu frica angajatii.

        (Citează)

  3. pai ea doar vinde….patronul e altul :D(cred)

      (Citează)

  4. Daca exista si betivi pe acolo…
    De ce-s betivi? Pentru ca beau!
    De unde beau?
    Q.E.D.
    P.S.
    Aceeasi demonstatie e si cu cainii:
    De ce-s caini vagabonzi? Pentru ca alte animale ii hranesc! De unde iau mancarea?…

      (Citează)

  5. Lumea se duce la Spring din obisnuinta si pentru ca e printre singurele magazine deschise non-stop. Alte variante ar fi Fonzi sau ala de langa Dinos.
    Angajatele sunt niste mizerii, cel putin aia batrana se uita si te serveste cu un sictir de-mi vine sa-i dau un dos de laba peste gura de fiecare data cand ma serveste. Plus ca in permanenta in fata magazinului e ori Babanu ori saracu’ alalalt de e-n cardasie cu el la cersit si la tupeu.
    Evit Springu’ constant, insa ce cumpar noaptea cumpar de la ei. Deh.

      (Citează)

    • @mihai: ah, un conneseur :P

      @tudor: da, dar si eu cumpar bautura, insa nu ma fac manga in fata magazinului. Betivii la care ma refeream (Babanu & co, de care zice Mihai) stau acolo si cersesc. Politicos, fara scandal, le zici Nu si aia e, dar parca am fi in Evul Mediu, cu oameni beti pe strada si cersetori in fata magazinului. Eu il evit din acest motiv. Dau, probabil, milioane pe luna la Mega Image-ul de langa, desi stau la cozi mai mari. Asta pierde patronul respectiv.

        (Citează)

  6. Au singurul avantaj că țin deschis non-stop. Și cel puțin una dintre vânzătoare e o mare acritură.

      (Citează)

  7. Asa ceva NU este acceptabil intr-o Capitala europeama de secol 21. Iar toate pizdulcicile sa se duca sa se impuste intre ele. Noi ne vom ocupa de caini :). Isa vad acum cum incepe gainile sa chitaie ca “este si ei un suflet” zat!

      (Citează)

    • Da, doamne fereste sa te iei de caini. De cersetorii aia beti e ok, sunt doar oameni, dar daca dai intr-un caine imediat comenteaza cineva.

      Suflet de cal, la cat de mari sunt.

        (Citează)

  8. poate-i cresc sa-i taie cand raman fara carne-n galantar, sau poate motivul pentru care e non-stop deschis este ca ei pazesc cainii, nu invers.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus