un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Counter-Strike GO, o noua versiune

27 Aug 2011  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

GO vine de la Global Offensive şi este o nouă versiune de Counter-Strike, următoarea după Source. Pentru cine mai este pasionat de acest joc, IGN are un preview destul de slab ca articol, dar clipul inclus este edificator. Noutăţile nu sunt multe, GO fiind mai mult un update tehnologic şi cu diverse modificări minore prin hărţi.

Singurul element nou interesant este cocktailul Molotov, care dă foc podelei dintr-o zonă şi astfel o face de netrecut. Poate fi folosit ca să aperi o zonă, după metoda pârjolirii terenului înaintea turcilor, sau ca să-i forţezi pe unii baricadaţi să iasă la luptă, dându-le foc sub picioare. În rest am înţeles că defuse kit-ul nu se mai cumpăra, ci este alocat aleator la doi membri ai echipei CT, la începutul fiecărei runde.

Mă găsesc acum zicându-mi că aş mai juca acum câte un Counter-strike. E rapid, relaxant, poţi să stai pe server exact cât vrei şi apoi să ieşi fără regrete. Din păcate nu mai sunt la curent cu ce se mai joacă acum. Tot 1.6 e la modă sau a trecut toată lumea la Source? Se mai fac concursuri pe mulți bani? Mai sunt jucători sau i-a trecut vremea? Mi l-aş cumpăra original, ca să n-am probleme pe niciun server, dar mai am cu cine sa-l joc?

Link: preview Counter-strike Global Offensive pe IGN.com

    17 comentarii

  1. Se mai joaca inca. Vazusem oameni dintr-o agentie acum cateva saptamani relaxandu-se dupa program cu o partida de CS.

      (Citează)

  2. Counter Strike e singurul joc pe care il mai joc cand am putin timp liber si chef de facut ceva relaxant.

    In Romania se mai joaca tot 1.6 si mai sunt destul de multi pusti care se mai joaca.

    Pare misto Global Offensive, dar il vad luandu-se la intrecere cu Source, nu cu 1.6.

      (Citează)

  3. serverele linkmania is pline , ai unde juca si licenta de 1.6 e ieftina :)

      (Citează)

  4. In majoritatea competitiilor internationale de e-sports se joaca CS 1.6. Dintre echipele mai vechi stiu ca SK inca activeaza printre cele mai bune echipe din lume.

    In RO, serverele linkmania sunt inca printre singurele locuri decente unde poti juca (nu sunt intotdeauna jucatori foarte buni dar atmosfera e in general ok – fara injuraturi, tk-uri, fb-uri aiurea cat timp e admin on).

    Daca vrei sa-ti iei Source, vezi ca e promotie pe Steam weekendul asta – 3,74 EUR.

      (Citează)

  5. Păi hai să îl testăm odată! Ne întâlnim undeva cu laptopurile şi testăm. Nu am mai jucat din liceu. Sau erau primii ani de facultate?

      (Citează)

  6. Am cumpărat și eu CS Source, dacă tot face cât o șaormă. Pe ce servere jucați? Aruncați un email sau un DM pe Tuităr când aveți chef de meciuri.

    Oare de câți ani n-am mai folosit AWPu’?…

      (Citează)

  7. Inca domina 1.6. Pe serverele unde activai radu, exista doar un singur server de Source si e in mare parte gol. O sa mai domine 1.6 inca mult timp de acum incolo atata timp cat nu se va face un crack pentru source sau urmatoarea versiune. Noi aveam cam 50 de jucatori constanti care au jocul original. Avand in vedere ca trecerea de la 1.5 la 1.6 a fost facuta intr-un timp relativ scurt nu pot sa spun acelasi lucru intre 1.6 si Source. O sa vedem…

      (Citează)

    • @Arthur: mersi de info, la pretul ala cred ca iau si eu Source-ul de pe Steam. Dar probabil ca 1.6 inca e “za shit” si va trebui sa-l cumpar si pe ala.

      @Melk: eu nu mai am casti (o sa le folosesc pe alea de la iPod, desi nu cred ca sunt facute si pentru calculator), am mouse wireless care nu stiu exact ce lag o avea si cine stie cate altele. Noroc ca nu intentionez sa mai joc la modul foarte serios.

        (Citează)

  8. Joaca pe touch pad :P

    Oare ruleaza 1.6 pe netbook?

      (Citează)

  9. PS: Vad ca CS-ul normal e inclus in pachetul de source. Sau mi se pare mie?

      (Citează)

  10. incearca modern warfare 2 multi, e mult mai frumos si n-ai surprize de genul ochesti capul si dai pe langa. are ceva mai mult realism as zice.

      (Citează)

  11. Daca va uitati aici http://store.steampowered.com/stats/ veti observa ca de fapt CS:Source e foarte aproape peste CS:1.6 sa zic asa si asta e de o bucata mare de vreme. Cu siguranta asa se va intampla si cu CS:GO. Deci putem spune ca 1.6 nu domina, dar inca mai are jucatori.

      (Citează)

    • @Sergiu: important e la noi in tara, ca aici jucam.

      Daca Source abia acum depaseste 1.6, desi e aparut de vreo 4 ani, nu vad mari sanse pentru GO.

      lol, e 5.74 euro tot pachetul, cu CS 1.6 si Source. De ce ai mai pirata?

        (Citează)

  12. Sa speram ca va fi la fel de popular ca 1.6 acest cs GO.

      (Citează)

  13. 1.6 e peste source ca si numar de competitii, premii, etc, pentru ca 1.6 e varianta finala a unui joc simplu, alert, care se bazeaza f mult pe jucator si pe reflexele si gandirea acestuia.

    nu se complica cu prea mult realism pentru ca nu asta isi propune. cu source si mai departe cu GO se aduce prea mult realism, care strica experienta cu care toata lumea s-a obisnuit.

    singurul lucru misto pe care l-am remarcat este ca ai o optiune in joc prin care te baga automat jocul intr-un meci 5vs5, fara sa mai te chinui cu playzeek, gather-network si alte porcarii.

    oricum, ca o comparatie cu alte genuri de jocuri, premii cu adevarat mari in competitii de 1.6 se invart in jurul sumei de 50.000 de dolari. in cadrul aceleiasi competitii din Seul, la Dota, premiul cel mare a fost de 1 milion de dolari.

    PS: ai dreptate,cs-ul chiar nu merita piratat, iti ofera multe la pret mic. Merita chiar si fara reducere.

      (Citează)

  14. @nwradu – Hai, mă… nu se mai poate juca CS fără căști? :) Se pare că pauza de mulți ani nu mi-a priit, Kills/Deaths e mereu subunitar. Bătrânețile astea…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus