un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un italian traia in padure de teama moldovenilor

27 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Nici un titlu nu poate face cinste acestei ştiri şi umorului generat de ea.

Cetăţeanul italian, care a fost dat dispărut acum trei săptămâni în raionul Străşeni, a fost găsit viu şi nevătămat de poliţia locală la 24 iulie într-o pădure în care se ascundea de teamă ca să nu fie ucis de moldoveni. Italianul a fost găsit la o distanţă de circa doi kilometri de locul de unde dispăruse.

Este vorba de Pau Marcello de 34 de ani. Bărbatul s-a ascuns în pădurea de la Leuşeni, după ce, spune el, ar fi auzit de la prietenii moldoveni cuvântul „murim”, speriindu-se că va fi ucis.

Potrivit MAI, în cele trei săptămâni cât a stat în pădure, italianul şi-a făcut o colibă şi a mâncat ce a găsit prin pădure, dar în special – ciuperci.

Culmea este că italianul venise în Moldova ca să se căsătorească. Întâlnise online o moldoveancă şi a venit să o cunoască mai bine. Ciudat rău italianul. Şi pare şi mai ciudat când te gândeşti că s-a ascuns în pădure de frică moldovenilor, şi-a făcut o colibă, a mâncat ciuperci şi gâze, dar totul se întâmpla la doar 2 kilometri de locul din care dispăruse. Adică era speriat de moarte de unii, dar i-a fost lene să meargă mai mult de 2 kilometri depărtare de ei?

via Hotnews.md

    3 comentarii

  1. Daca se ducea in moldova noastra din Romania il jupuiau de viu si ii mancau pielea nehalitii de moldoveni(in special saracii din Vaslui).

      (Citează)

  2. Sunt bune si emisiunile lui Bear Grylls la ceva. Oare in Oltenia ar putea supravietui?

      (Citează)

  3. Oltenii s-au mutat la Bucuresti. Locul lor le-a fost luat de moldoveni :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus