un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Serial nou: Alphas

20 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Alphas e un fel de copie nereuşită după Heroes şi nu are rost să vă pierdeţi timpul cu acest serial. M-am uitat la primul episod şi nu mi-a plăcut. I-am mai dat o şansă când a apărut al doilea episod, dar n-am rezistat să-l văd până la capăt.

“Alpha” este un termen folosit pentru “ăl mai tare dintr-un grup”. Cel mai tare din haită. Aşa că filmul este despre câţiva oameni care au nişte abilităţi extraordinare, fiind cu adevărat speciali, dar din păcate personajele sunt idioate rău. Avem negrul mare şi nervos care poate fi foarte puternic, o avem pe tipa timidă şi neadaptată care are simţurile foarte ascuţite, de vede ca microscopul şi aude ca pisica, pe tânărul un pic handicapat mintal, dar care “vede” şi interacţionează cu undele electromagnetice, fiind un fel de hacker mobil căruia îi spui “zi-mi ce văd toate camerele video din oraş” şi el chiar le vede pe toate, probabil decodând în minte toate stream-urile NTSC și MPEG4.

Atât de retardat e serialul. Mai avem tipa gen MILF a cărei putere este să-i convingă pe alţii să facă ce le spune ea, de parcă ar vorbi cu vocea specială din Dune, plus un tip care e îndemânatic sau ceva aşa, fiind bun la toate în timp ce-și păstrează aerul de rebel misterios care n-are încredere în restul. Ăştia fac un fel de echipă secretă sub conducerea unui doctor care i-a descoperit, misiunea lor fiind să oprească alţi “speciali” care sunt, pur şi simplu, bulangii.

De evitat, e prost făcut.

    9 comentarii

  1. Cu aceeasi impresier am ramas si eu dupa primul episod. La cel de-al doilea nici nu m-am mai uitat.

    Dar parca vad ca dobitocii de americani se vor uita la el, spre deosebire de alte seriale faine la care s-a renuntat pt. ca, vezi doamne, nu aveau audienta peste ocean.Ma refer la seriale ca: The Event, Stargate Univers, Lie to me si Flash Forward.

      (Citează)

  2. Mie mi-a placut. Si nu mi-au placut Heroes (prea tras de par), SG Univers sau FF (melodrame, nu seriale sf). E un serial usor, de vara, insa tipul care se joaca cu undele si tipa care isi poate accentua unul din simturi chiar par credibili in rol.

      (Citează)

  3. Stargate Universe era destul de prost, insa chiar si asa inca injur ca l-au taiat.
    Radule, tare cronica :)))

      (Citează)

  4. Alt serial de evitat vara asta e Falling Skies. E vorba de niste extraterestrii care vin pe pamant cuceresc tot si se pare ca singurul lor scop e sa rapeasca copii sa le puna niste hamuri si sa-i puna sa stranga fiare vechi cu viteza melcului. Mai bine ii rapeau pe tiganii din Romania.
    De recomandat: Torchwood, Curb Your Enthusiasm, Weeds si Rescue Me

      (Citează)

  5. Apropo de filme de vara, a vazut careva Teen Wolf? Cica e cu varcolaci. Ma apuc acush sa-l vad si vreau sa stiu daca merita sa ma uit la toate 8 episoadele…

      (Citează)

  6. Teen Wolf e facut de MTV si nu am vazut pe cineva sa-l vb de bine :)

      (Citează)

  7. Dacă-ţi place Twilight şi în general moda asta de vampiri/vârcolaci fătălăi o să-ți placă și Teen Wolf.

    Lăsați serialele ușoare de vară! A început Breaking Bad! :D

      (Citează)

  8. Da, aveti dreptate, pare pentru un target intre 12-18 ani. :) Exista vreun serial care sa semene cu Underworld (vampiri/varcolaci ne-fatalai)? :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus