un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Roxana Ionescu revine

14 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Mie mi se pare că Roxana Ionescu arată mai bine în prezent decât acum câţiva ani, când pozase în Playboy şi lucra la Antena 1. I-a prins bine dieta şi parcă are şi sânii mai mici decât înainte, ajungând la dimensiunea “mama ce bufniţe marfă!”. N-ar fi o lovitură foarte tare dacă ProTV-ul ar reuși să o scoată mai bine în evidență decât a făcut-o Antena 1 la momentul ei (teoretic) de glorie?

Mai multe imagini în FHM.

    5 comentarii

  1. Astept sa apara indivizii cu ” ce naspa este ” …

      (Citează)

  2. nu e naspa dar si pozele sunt prelucrate bine de tot :)

    mie imi placea cand era mai pufoasa :P

      (Citează)

  3. Ii najpa! =))
    @dark – asteptarea ta a luat sfarsit. :))

    Teoria mea e ca moda duce la disparitia femeilor natural faine – avem numai scanduri de femei pe postere si reclame. Femeile de acasa incearca sa slabeasca cat mai mult si desigur… odata cu grasimea dispar si tzatzele asa ca isi fac un credit pentru o pereche de silicoane etc etc.
    Potrivit statisticilor ( studiilor efectuate de cercetatori britanici in general :)) ) cand vine vorba de satisfactie secsuala, femeile mai trupese sunt cele mai apreciate – NwRadu cred ca ne poate confirma ca cele mai bine cotate femei din industria xxx sunt bine dotate si nu au kile in minus.

      (Citează)

    • @enzo: cele bine cotata arata bine, cum trebuie. Nu sunt scanduri, dar nici nu par a avea kg in plus doar ca sa aiba mai multa carne pe ele.

        (Citează)

  4. e cea mai naspa :))) uf uf uf am nimerit un strugure acru :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus