un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O manevra urata pe Yahoo Messenger

2 Jul 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Messenger-ul are nişte idei drăguţe, precum embed-ul de YouTube atunci când trimiţi cuiva un link către un clip de acolo. Faza de mai jos nu e aşa drăguţă.

Eu am trimis cuiva un link de pe Google Maps. Messenger-ul a detectat acest lucru şi a băgat un mic embed, dar de pe Yahoo Maps. Urâtă manevra. Şi mai urât este faptul că nici măcar nu arată bine harta. Eu pe Google am trimis un link către Passage du Gois, locul unde începea Turul Franţei, o insuliţă în golful Biscaya din zona centrală a Franţei, iar Yahoo a centrat harta pe oraşul Gois din Portugalia.

Mi-a dispărut din Maps Labs acea unealtă care îţi permitea să scurtezi un link, pentru a-l trimite mai uşor cuiva. Voi o mai aveţi?

  5 comentarii

 1. A disparut, poate e din cauza redesignului. Also, foloseste Trillian Astra.

    (Citează)

 2. faza e veche man, eu o stiam de 2-3 ani cel putin…

    (Citează)

 3. si au mai bagat si reclama la chevrolet in fereasta de im

    (Citează)

 4. Vorbeai cu Jegu pe mess? tot la agatat fete pe mirc a ramas saracul.

  Te pupa tata din KL, tocilar mic

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus