un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La Radio Zu n-au inspiratie de glume, asa ca fura

13 Jul 2011  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Ce sentiment de greaţă am avut când am auzit la Radio Zu două glume copiate de pe TimesNewRoman.ro. Nu citite cuvânt cu cuvânt, ci făcute să pară de parcă tocmai în emisiune ar fi avut Morar și Buzdugan ideea lor, însă eu le ştiam de ieri.

Prima a fost aia cu Prinţul Albert şi noua nevasta.

Lună de miere la distanţă. Prinţul Albert de Monaco şi Charlene au dormit în hoteluri separate.
Prinţul o are atât de lungă?

Când a început a doua, cu Bute, deja era sigur că vor zice că va pocni un stelist.

Bute va da lovitura de începere la Supercupa României.
Cel mai probabil, va pocni un stelist.

Trist. Nu cunosc pe nimeni de la TimesNewRoman.ro, dar îi admir pentru imaginaţia şi umorul de care dau dovadă cei de acolo. Sunt sigur însă că nu câştigă mii de euro pe lună şi nu sunt mari vedete, dar lasă că o fac alţii cu munca lor.

    6 comentarii

  1. Inclusiv farsele sunt copiate sau se inspira din fel de fel de surse, nu neaparat din Romania.

    Eu am renuntat sa-i mai ascult dimineata in drum spre munca.

      (Citează)

  2. Sa fim seriosi… asta cu “asa de lunga” n-a fost inventata nici de TNR. E veche rau, rau de tot… (cu alte personaje, evident)

      (Citează)

    • @Jen: nu, dar cand o faci special despre aia doi, e clar ca au luat-o de acolo. Si in secunde urmatoare gluma cu Bute. E ok sa gasesti in alta parte un banc bun, ca nu zice nimeni sa le inventeze pe toate, dar macar sa zica si de unde sau vreo alta forma de drepturi de autor.

        (Citează)

  3. Radio Zu e de kkt si nu de azi de ieri.

      (Citează)

  4. Si eu am sesizat copiatul copiatul articolelor de pe TNR de catre cei de la Radio ZU. Sunt convins ca au si alte surse asemanatoare…sunt curios cum ar sustine lucrul asta daca ar fi intrebati..

      (Citează)

    • Au mai fost luati la pla de cateva ori. Nu vor recunoaste sau vor spune ca ei ar cita sursa, dar contravine regulilor publicitatii si vrajeli din astea. Si ca pana la urma nu-i vreo lege care sa-i oblige sa citeze sursa atunci cand citesc ceva de pe un site, ca n-au zis mot-a-mot asa ca nu e nici o problema si altele asemenea.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus