un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nihasa a aniversat 6 ani de blogging

10 Jun 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

6 ani de blogging pe care Nihasa i-a aniversat cu stil, printr-o petrecere în pub-ul Stadio, ceea ce cred că este o premieră. Berea a fost dată de Heineken, sponsorul evenimentului, iar participanţi au fost prea mulţi ca să-i enumăr. Întâlnirea a fost tare mişto, semn că atunci când o organizează un blogger lumea este şi mai liberă în exprimare şi distracţie decât de obicei. Pentru mine s-a sfârşit undeva la 2 noaptea, cu Bogdan, Daniela şi Max la Jerry’s Pizza de pe Magheru, luând ceva de mâncare înainte de a pleca spre casele noastre.

La mulţi ani Nihasa!

  5 comentarii

 1. in curand tu urmezi :D

    (Citează)

 2. @alex:

  Asta e remarca de spus babelor la inmormantari.

    (Citează)

 3. @nashu: sau celor necasatoriti

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus