blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Nihasa a aniversat 6 ani de blogging

10 Jun 2011  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

6 ani de blogging pe care Nihasa i-a aniversat cu stil, printr-o petrecere în pub-ul Stadio, ceea ce cred că este o premieră. Berea a fost dată de Heineken, sponsorul evenimentului, iar participanţi au fost prea mulţi ca să-i enumăr. Întâlnirea a fost tare mişto, semn că atunci când o organizează un blogger lumea este şi mai liberă în exprimare şi distracţie decât de obicei. Pentru mine s-a sfârşit undeva la 2 noaptea, cu Bogdan, Daniela şi Max la Jerry’s Pizza de pe Magheru, luând ceva de mâncare înainte de a pleca spre casele noastre.

La mulţi ani Nihasa!

  5 comentarii

 1. in curand tu urmezi :D

    (Citează)

 2. @alex:

  Asta e remarca de spus babelor la inmormantari.

    (Citează)

 3. @nashu: sau celor necasatoriti

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus