un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Inca o dovada ca viata e doar o loterie proasta

17 Jun 2011  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Un băiat de 12 ani a murit după ce a mâncat biscuiţi ce conţineau otravă pentru şobolani, pregătiţi de două colege de la şcoala sa, pentru doi rivali.

“Băiatul a murit joia trecută, după ce a mâncat biscuiţii otrăviţi pregătiţi de două fete, de 13 şi 14 ani, care şi-au mărturisit faptele”, a declarat Mariana Villas Boas, comisarul comunei Jabotao, care face parte din zona metropolitană Recife (nord-estul Braziliei), potrivit Mediafax.

Adolescentele au pus o doză letală de otravă în biscuiţii ce erau de fapt destinaţi către doi rivali din aceeaşi şcoală. Pentru a nu trezi suspiciune, ele i-au cerut băiatului să pună biscuiţii în locul lor, el însă i-a mâncat.

Ce cretinătăți absolute se întâmplă în viaţă, ce ghinioane gigantice. Mă întreb dacă prostia cruntă e o scuză pentru crimă, deşi cel mai probabil în faţa legii aşa va fi, mai ales că fetele respective erau minore. Totuşi, cât de proaste să fie încât să prepare biscuiţi cu otravă pentru doi rivali de la şcoală? Adică nu cred că poate există o moarte mai tâmpită decât asta.

Elevul mort trebuia doar să care biscuiţii undeva, nu să-i mănânce. A luat o doză dublă de otravă şi a murit. Acum mă întreb: poate fi considerat că măcar a murit un singur om, nu doi aşa cum s-ar fi putut întâmpla, sau dimpotrivă, dacă biscuiţii ar fi ajuns unde trebuie n-ar fi omorât pe nimeni, un singur biscuite nefiind o doză letală? Oricum ar fi, ştirea aceasta îmi întăreşte convingerea că trăim în haos şi că nu există un plan măreţ, destin şi alte asemenea cuvinte mari.

via Realitatea.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus