un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Criza, dar nu la semafoare

28 Jun 2011  ·

AUTO  ·

2 comentarii

Duminică, în cele 10 minute cât mi-a luat să traversez Piaţa Victoriei de la bulevardul Aviatorilor pe lângă Guvern şi spre Lascăr Catargiu, au trecut pe lângă mine următoarele:

 • un Ferrari roşu, posibil model 599GT
 • un SLR negru
 • un Lamborghini negru
 • un Audi R8
 • cele două Porsche de mai jos, că sunt atâtea încât stau una lângă alta la semafor.

Criză, dar nu pentru căţei!

  2 comentarii

 1. Nu inteleg de ce ai cenzurat numerele…

    (Citează)

  • Asa fac in general cu toate masinile. Important pentru ce-am zis e ca erau doua Porsche unul langa altul, nu si identitatea lor precisa.
   Nu vreau sa-i fac cuiva probleme, ca poate nevasta stia ca este plecat in delegatie :P

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus