un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Asus N53SN – super laptop in exclusivitate la Marketonline

16 Jun 2011  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Am primit un mesaj de la Marketonline despre exclusivitatea lor cu laptopul Asus N53SN-SZ084D. Modelul este unul foarte performant, iar prețul la care se vinde arată că tehnologiile de top devin din ce în ce mai accesibile. Laptopul are:

  • procesor Core i7 Sandy Bridge. Am eu un laptop cu i7 la bord și rupe.
  • ecran 15,6 inci, LED, rezoluție Full HD
  • placă video nVidia 550M cu 2 GB de memorie video dedicată
  • 4 GB memorie RAM, maxim 16 GB
  • stocare 500 GB hibridă SSH, adică un HDD clasic de 500 GB cu un flash de 4 GB pentru buffer de acces
  • difuzoare Bang & Olufsen
  • USB 3.0, HDMI

Costă doar 3799 lei, preț la care mi se pare că-i păcălești tu pe cei de la Asus. Se găsește doar pe Marketonline, în stoc.

[tp_product id=”925416″ feed=”258″]

Observați denumirea de mare succes și ușor de reținut N53SN-SZ084D, caracteristică produselor Asus. Aproape că mă mir că tableta Transformer a scăpat doar cu acest nick și codul scurt TF101 sau ceva așa.

    5 comentarii

  1. actually, Radu, daca tot ai adus vorba de denumiri, tableta cu 16GB se numeste TF101-1B055A :)))))))…..

      (Citează)

  2. Animalul meu e M70VN-7T037. Inspiratia la mama ei acasa. Pana iti amintesti modelul iti creste barba.

      (Citează)

  3. am vazut ca acum au adus o versiune mai noua, cu 8GB de ram in loc de 4 cat avea cea pe care o prezinti tu mai sus si diferenta de pret nu e foarte mare. cred ca de data asta imi iau si eu unul:D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus