un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Povestea copilului injectat cu botox e falsa

22 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Săptămâna trecută a circulat pe Internet o ştire despre o mamă “denaturată” din SUA care îşi injectase fiică de 8 ani cu botox pentru a o face să arate mai bine. Indignare, dezbateri despre operaţiile estetice, despre copiii care se machiază de la vârste tot mai fragede și vai câte altele s-au scris despre asta.

Zilele trecute s-a dovedit că totul a fost fals. Un ziar britanic, The Sun, a plătit-o ca să însceneze totul, probabil pentru a face şi ei un reportaj incendiar despre subiect. Femeia a ajuns celebră în America după ce a apărut la alte câteva emisiuni ca să explice de ce şi-a injectat faţa cu botox, ba chiar a pierdut custodia ei după ce oficialităţile au decis că nu este o mamă bună.

Ţeapă. A fost totul fals, până şi numele ei. Ce mă miră cel mai mult este că Serviciile Sociale i-au luat fata fără să ceară şi o dovadă medicală a injecţiilor. “Ai declarat că ai făcut o prostie? Te credem pe cuvânt şi-ţi luăm copilul.” Acum i l-au dat înapoi, dar tot mi se pare un mare abuz.

via TheSuperficial.

    1 comentariu

  1. asa , si ? pe cine intereseaza ?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus