un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Koyos introduce aerul conditionat in oferta

27 May 2011  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Mai jos este un comunicat de presă primit de la Koyos despre introducerea la vânzare a aparatelor de aer condiționat de diverse tipuri si cu tot felul de filtre incorporate, începand cu vreo 720 de lei. Ce mi se pare mișto este că instalarea este afișată clar pe site ca un produs separat, pe care il adaugi în coș în momentul cumpărării aparatului.

Chiar dacă vremea capricioasă ne-a rezervat destule surprize de la începutul anului, specialiștii în meteorologie ne avertizează că vara își va intra în curând în drepturi, cu bine-cunoscutele temperaturi caniculare. Koyos.ro anunță includerea în ofertă a aparatelor de aer condiționat, disponibile la prețuri competitive care încep de la 719 RON și cu tehnologii inovatoare precum purificarea aerului, soluție eficientă împotriva bacteriilor, a virusurilor sau a agenților alergeni. Aparatele de aer condiționat beneficiază de instalare și service prin rețeaua activă la nivel național, la prețul de 300 RON.

Oferta Koyos enumeră deja aparate ale brandurilor recunoscute în domeniul climatizării, precum Daikin, Fujitsu, Hitachi, LG sau Sharp. Disponibile atât în variante de buget, cu soluții de economisire a consumului de energie sau moduri de funcționare pentru noapte extrem de silențioase, aparatele de aer condiționat se adresează tuturor categoriilor de utilizatori.

Una dintre tehnologiile apreciate pentru eficiența purificării aerului este soluția Plasmacluster Ion de la Sharp, prin care se recreează procesul natural de producere a ionilor pozitivi și negativi din moleculele de apă existente în aer. Aceștia sunt eliberați în încăpere odată cu jetul de aer. Ionii pozitivi și negativi au proprietatea naturala de a se grupa în jurul micro-particulelor, astfel, înconjoară orice bacterii, ciuperci, virusuri sau alergeni din aer. La contactul dintre ioni și particulele nocive are loc o reacție chimică prin care sunt distruse mebranele celulelor agenților patogeni, astfel tehnologia este eficientă împotriva a 26 de tipuri de bacterii, ciuperci, alergeni și virusuri.

O altă soluție care va fi pe placul celor preocupați de amplasarea cât mai discretă a aparatului de aer condiționat este cea propusă de Fujitsu care permite montarea aparatului în unghiul dintre perete și tavan. Tehnologia bazată pe utilizarea unui Inverter permite crearea rapidă a unui climat plăcut, astfel sunt necesare numai 20 minute de funționare continuă la maxiumul debitului de aer și al turației compresorului pentru o răcire sau o încălzire rapidă și confortabilă a camerei. Și aparatele Fujitsu oferă soluții avansate de purificare, astfel prin curăţarea cu raze ultraviolete se realizează dezinfectarea, mucegaiul şi bacteriile saprofite fiind distruse cu ajutorul lămpii de sterilizare.

Hitachi este prezent în oferta Koyos prin modelele de aer condiționat economice și silentioase, avantajul acestora fiind clasificarea în categoria A pentru consumul de energie foarte avantajos. Una dintre explicațiile pentru această performanță stă în tehnologia invertorului cu viteză variabilă, care permite sistemului să ajungă rapid la temperatura dorită a camerei. După aceea, viteza de rotaţie a compresorului este redusă, cu o economie de până la 30% din energia de utilizare în comparaţie cu sistemele convenţionale, fără a compromite nivelul de comfort.

LG propune propriile tehnologii de filtrare și dezumidificare prin care sunt eliminate particulele mari de praf și mucegaiul, în timp ce filtrele cu nano-particule de caron elimină mirosul din încăpere. Sistemul unic de purificare a aerului Plasma, dezvoltat de LG, nu reduce doar impuritățile microscopice și praful, ci elimină paraziții domestici, particulele de polen și părul animalelor de companie, pentru minimizarea simptomele provocate de alergii și astm.

Pentru obținerea mai multor detalii despre oferta aparatelor și pentru consilierea în privința achiziționării unui anumit model în funcție de specificațiile camerei în care se va face instalarea, specialiștii din call-center-ul Koyos.ro stau la dispoziția consumatorilor la numărul de telefon 021-407.34.07. În plus, utilizatorii au la dispoziție un ghid practic pentru alegerea aparatului optim pentru nevoile lor, ghid care poate fi parcurs la această adresă.

    8 comentarii

  1. 300 lei instalarea ? cred ca putem gasi si gratis :P

      (Citează)

    • Da, dar inclus in pretul aparatului. E tot aia. Sunt multi care prefera sa-si faca singuri instalarea pentru ca au cunostinte in domeniu sau ies mai ieftin.

        (Citează)

  2. Nu cumva garantia este valabila doar daca instalarea s-a facut de catre o firma agreata de ei?
    Eu unul nu as da garantie daca ti-l monteaza nea Mitica pentru 2 beri.

      (Citează)

    • Nu, din moment ce-l cumperi din magazin fara instalare, ai garantie pe produs. Parca la un televizor ai garantie in functie de cine ti l-a montat pe masa din sufragerie? Ah, daca ii pica aerul cuiva in cap, esti tu vinovat, nu o poti da pe o firma de instalare.

        (Citează)

  3. radu, da de acord, dar adunate tot ies mai putin decat oferta koyos. oricum interesanta ideea.

      (Citează)

    • Da, dar cred ca ies pe noname-uri din alea chioare. Koyos a bagat niste branduri celebre, filtre speciale, din astea. Daca vrei cel mai ieftin a/c mergi la Metro, Hornbach sau Carrefour.

        (Citează)

  4. instalarea unui AC de tip split nu este similară cu conectarea unui TV la priză şi DVD. Dacă traseul frigorific nu este corect asamblat şi vidat, pot apărea probleme mai tîrziu. În plus, nici un producător nu vinde AC cu intenţia ca userul să şi-l instaleze singur, spre deosebire de producătorii de TV-uri, calculatoare etc.

      (Citează)

    • @alias: corect, de asta achitionezi si serviciul de instalare, e primul in lista de pe site.

      Ideea este ca unii oameni cunosc personal echipe de instalare sau pe unii cu experienta si apeleaza la ei pentru 100 de lei spaga.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus