un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un nou Transformer

26 Apr 2011  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Ştie cineva ce utilaj este acesta din imagine şi ce rol poate avea pe un şantier? Că mie îmi pare făcut doar ca să-l strângă de gât pe Optimus Prime cu acel cleşte gigantic din faţă, iar în spate se prelungea braţul aproape la fel de mult.

    6 comentarii

  1. ori pentru forat ori pentru tras tevi. pariez mai mult pe prima.

      (Citează)

  2. Cred ca e un utilaj pentru forat – foarte comun pe santierele patriei – doar ca arata ciudat in pozitia de “parcare” si fara atasamentul de lucru.

      (Citează)

  3. Dupa parerea mea seamana foarte mult cu utilajul descris la pagina 26 in prospectul Liebherr de aici:
    http://www.liebherr.com/MCF/en-GB/default_mcf.wfw/measure-metric/tab-113972?file=%7e%2fCMS%2fdownloads%2fLB_Bildprospekt_EN.pdf

    Adica un Rotary Drilling Rigs LB Series.

      (Citează)

  4. Este un utilaj de forat, ce are catargul lasat jos, cel mai probabil pentru transport. Sunt multe firme care produs utilaje asemanatoare, de exemplu Bauer sau Casa Grande, iar utilizarile lor sunt extrem de vaste.

      (Citează)

  5. Iar clestele pe care l-ai vazut in fata, este folosit la extragerea carcaselor pentru piloni din pamant. E o desfasurare impresionanta de forta, sa vezi cum se chinuie masina sa traga 10m+ de carcasa dintr-un sol argilos.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus