un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Schimbari in 2Parale si cupoane

7 Apr 2011  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Au fost mai multe schimbări prin sistemul de afiliere în ultimele zile.

Întâi 2Parale.ro a trecut printr-un facelift şi a schimbat un pic aspectul site-ului. Acum pare mai aerisit, mai frumos colorat. Eu însă, odată logat, nu ştiu unde trebuie să apăs ca să ajung în interfaţa de afiliat (aia cu statistici, campanii, unelte şamd). Pot să fac click pe Mesaje sau Profil ca să ajung într-un final unde trebuie, dar mi se pare peste mână.

Apoi, trei din cele cinci campanii de reduceri colective au fost modificate. Este vorba de TopDeals.ro şi e-Redus.ro, care continuă într-un nou program prin CautaReduceri.ro făcut şi în colaborare cu 2Parale, iar CityDays este integrat în Fashion Days, site-ul mai mare şi mai cunoscut ce vinde fashion, astfel încât afiliaţii City Days trebuie să se înscrie în campania Fashion Days. Celelalte două, Get A Deal şi Kuponiada, rămân nemodificate momentan.

Mai trist e că nu au apărut şi alţi advertiseri din domeniul reducerilor colective. Sunt, câți? vreo 40? în România, dar doar 5 în 2Parale-CautaReduceri.ro. De asemenea, despre transferul de advertiseri din 2Parale în CautaReduceri.ro nu ştiu ce să zic. Pe de-o parte e bine, deoarece CautaReduceri.ro oferă afiliaţilor şi acces la FunDeal.ro şi iDeals.ro, site-uri ce nu erau intrate în 2Parale. Pe de altă parte este rău deoarece pentru 2Parale e o recunoaştere tacită a faptului că pe acest domeniu al reducerilor colective există un alt site care gestionează mai bine campaniile şi advertiserii de acest tip.

Poate nu pare așa, dar faptul că acei advertiseri au acceptat mutarea înseamnă că au mai multe avantaje în noua formulă. Dacă mâine ar vrea şi Groupon.ro să intre într-un program de afiliere, unde s-ar duce, la 2Parale, unde momentan e scris negru pe alb că au pierdut 2 advertiseri în favoarea altora, sau la CautaReduceri, care i-au câştigat pe acei doi şi care mai au deja un alte site puternic (mă refer la FunDeal) în portofoliu?

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus