un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

LIFE pictures of 2010

20 Apr 2011  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Iata cele mai bune fotografii ale anului 2010, alese de revista Life. Pentru pasionaţii de fotografie şi nu numai, această galerie este un must-see.

Cea mai tristă fotografie, în ciuda celor reprezentând războaie şi catastrofe, mi se pare cea de mai jos, cu puiul de elefănţel prins de trompă de un crocodil, încercând să scape. Parcă îl simt ţipând şi încercând să fugă. Sper că a reuşit.


În rest:
#6 – cineva va avea nevoie de un nou obiectiv.
#11 – a fost prea pe fază fotograful. La un asemenea accident, eu nu cred că aş fi putut să mă abţin să nu las aparatul jos şi să mă uit cu ochii mei la ce se întâmplă.
#13 – inundaţii în Pakistan, 20 de milioane de oameni rămân fără case. Cât toată populaţia României.
#17 – nu pot să zic că-mi pare rău pentru toreador, nu l-a silit nimeni să intre în arenă, spre deosebire de taur.
#19 – zici că-s extratereştri ieşind din navă.
#26 – balena a sărit în barcă.
#29 – întreg stolul de păsări are forma unei păsări gigantice care se ridică în zbor.
#32 şi #33 – priviţi-le una după alta şi veţi observa asemănarea. Zeii vechi şi cei noi.
#39 – în vârful nebuloasei zici că e un craniu cu coarne.
#65 – asta e poză de generic.
#74 – omul cu rechinul în spate, pe o stradă prăfuită, e de departe cea mai ciudată fotografie din întreg setul.
#76 – Brocken Spectre. Nu ştiam acest fenomen.
#102 – cea mai tristă poza din toate cele despre război.

via @F64studio

  1 comentariu

 1. A baby elephant is nabbed by a crocodile while drinking at a watering hole in Kruger National Park, South Africa. Other nearby elephants heard the little pachyderm’s cries and rescued it from a likely gruesome fate

  He made it

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus