un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Severin, mai smecher decat toti

22 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Trei europarlamentari, unul dintre ei fiind românul Adrian Severin, sunt surprinşi pe video acceptând să primească șpagă în schimbul modificării unor legi europene. Severin vorbea senin despre faptul că vrea 12.000 de euro, ba chiar a şi trimis factură pentru ei. Înregistrările sunt prezentate de jurnaliştii englezi (apropo, asta înseamnă jurnalism – la noi în ţară când aţi văzut ultima oară măcar o încercare de astfel de reportaj?). Iată ce s-a întâmplat apoi.

– Austriacul Ernst Strasser şi-a dat demisia duminică, imediat după apariţia înregistrărilor.
– Slovenul Zoran Thaler a demisionat ieri.
– Adrian Severin susţine că totul e o înscenare, un fals şi că n-are motive să-şi dea demisia.

Păi ce, l-au văzut mai fraier de se aşteaptă să-şi dea demisia? Ce contează că e un film în care cere şpagă? E un trucaj, se vede pixelul albastru în colţ şi faţa lui pusă cu copy-paste acolo. Ok, nu se vede, e pe bune. Dar ce, să renunţe la postul călduţ de acolo pentru o mică șpagă de doar 12.000 de euro pe care nici nu a încasat-o? Vise, europenilor!

    6 comentarii

  1. Un nesimtit pana nu e si fudul, nu e prost destul !

      (Citează)

  2. Daca ne gandim din ce partid provine totul se explica, se agata de postul asta stiind ca demisia este egal cu disparitia din viata publica, politica etc …

      (Citează)

  3. Si cand te gandesti ca asa sunt toti, incepand de la Basescu cu casa din Mihaileanu si pana la Nastase 4 case. Si atunci cum sa mai contam in politica externa ? Doar ca ma intreb, ajungem inapoi la Iliescu ‘sarac si cinstit’ ?

      (Citează)

  4. asta cu partidul ma face sa rad de fiecare data. TOTI vin din acelasi partid, ala care odata era unic, ring a bell? toti sunt la fel de corupti si de altfel turismul politic face ca in Romania apartenenta la un partid sa nu fie deloc importanta.
    cat timp in Romania nu exista doctrina (nici la dreapta, nici la stanga) nu exista partide. doar niste “organizatii” ce se numesc partide. sunt un fel de s.r.l.-uri

    si nenea asta e un mare nesimtit.

      (Citează)

  5. Haide frate n-ai văzut pixelu’ …. un trucaj ordinar. Rușine Regina Angliei.

      (Citează)

    • Plus ca analizand viteza cadrelor se vede ca intre doua frame-uri nu era timp suficient sa zica 12.000 de euro, de fapt a zis doar 12 euro, cat e taxa de timbru legala, iar ziaristii au facut un circ pornind de aici…

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus