un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Imagini incredibile de la cutremur

12 Mar 2011  ·

GÂNDURI  ·

10 comentarii

Fotografiile sunt luate de pe The Big Picture, unde e întreaga galerie. Rămân mereu uimit de forţă naturii, atunci când aceasta îşi iese din pepeni şi au loc astfel de fenomene atipice.

    10 comentarii

  1. Daca fac click pe ele de ce nu se maresc?

      (Citează)

  2. Şi ce setare ai folosit ca să nu se deschidă şi să rămână doar teaser? Prima mi se pare incredibilă ..

      (Citează)

  3. Ti se face pielea de gaina.

    @anatati cand incarci o poza nu folosesti si optiunea LINK. Lasi doar img. sau in html fara tagul a href.

      (Citează)

  4. Mihai, mulţam. Aproape am priceput :D

      (Citează)

    • @anatati: am copiat poza de pe site-ul original, am micsorat-o la cat trebuie ca sa incapa cate doua pe rand si am pus-o pe blog, ca la orice alta poza. Costin se referea la faptul ca n-am pus pe site-ul meu si varianta gigantica a fiecarei poze. Asta mi s-a parut inutil, e o galerie mare pe site-ul original si fiecare va gasi alte poze care sa-i faca pielea de gaina.

        (Citează)

  5. am discutat un pic cu cineva care este in Tokyo. Cand a fost cutremurul era in tren si se zdruncina zdravan, chiar si cand a coborat din tren inca avea senzatia de rau de mare. Apoi, pentru ca trenurile nu mai mergeau, a trebuit sa mearga pe jos 15km, intr-o mare de alti japonezi in aceeasi situatie. Replicile s-au tot resimtit, se vedeau si se simteau multe focuri, ce mai scenariu de film apocaliptic. Acum zicea ca a fost la cumparaturi intr-un supermarket cu rafturile goale.Mi se pare terifiant.

      (Citează)

    • Si mie… rafturi goale in supermarket?!? Am avut candva un astfel de cosmar, se facea ca eram intr-un Carrefour si nu gaseam nici Nestea, nici alune, nici Milka, nu aveau nici Breezer si nici Fanta… groaznic! (glumesc)

        (Citează)

  6. Sa te vedem cum te descurci tu daca doamne fereste ar fi ceva similar la noi, cred ca s-ar calca toti in picioare prin Cora, nu cred ca ti-ar mai pasa de nestea sau milka, o sticla de apa ar fi bine.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus