un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Se apropie RoBlogFest 2011

16 Feb 2011  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

roblogfest 2011Ştim asta pentru că a apărut un chestionar pe site-ul oficial, astfel încât organizatorii să poată aranja detaliile după dorinţa majorităţii. Îl puteţi completa aici.

Recomandările mele:

 • NU la întrebarea dacă vreţi secţiune pentru Facebook şi Twitter. E RoBlogFest, nu RoTwitterFest, iar diluarea cu tot mai multe categorii-satelit n-a adus niciodată nimic bun pentru astfel de evenimente. Nu văd cum s-ar putea compara sau vota Twitter şi Facebook.
 • NU la întrebarea dacă vreţi să cânte live o trupă. Eu merg acolo pentru a vorbi cu alţi oameni ce au o pasiune comună mie (blogurile), nu pentru un concert şi nici ca să mă agaseze cineva cu clasicele “nu v-am auzit aplaudând, hai încă o dată şi mai tare”, “hai la dans cu toţii” şi tot felul de glume stupide.

Mult noroc cu găsitul numelor pentru juriu! :P

  2 comentarii

 1. chiar mergi? :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus