un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reddit: un miliard de afisari pe luna

4 Feb 2011  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Reddit.com a depăşit un miliard de afişări pe lună, intrând în clubul select al celor aproximativ 100 de site-uri care realizează aceleaşi performanțe. 1.000.000.000 pageviews pe lună!

Mă bucur să aflu cu această ocazie că îi bat de departe pe cei de la Digg.com. Într-o vreme urmăream ambele site-uri pentru a descoperi articole interesante, dar încet-încet am observat că eram mult mai atras de Reddit. În primul rând pentru că au o secţiune super mişto de fotografie şi am descoperit foarte multe imagini absolut senzaţionale prin intermediul acestui site. Îl al doilea rând pentru discuţiile ce apar în comentariile diverselor topicuri interesante.

În acelaşi timp, n-aş putea zice de ce Digg nu mă mai atrage. Nu-mi place design-ul, parcă prea înghesuit în pagină. Nu-mi plac titlurile, căci mi se par prea scurte şi criptice, n-am simţit niciodată curiozitatea de a citi comentariile la o anumită intrare… pur şi simplu n-am avut timp de ambele şi atunci alegerea naturală a fost Reddit.

via CNN.

    3 comentarii

  1. bine, bine .. dar pe pamant cate afisari au avut? ;))

      (Citează)

  2. Digg din câte am citit după ce au făcut o schimbare majoră de design în 2010 au scăzut foarte mult. Ce util ar fi un serviciu de acest gen, dar serios, şi pentru .ro.

      (Citează)

  3. Ca si utilizator impatimit al Reddit de luni bune, confirm ca e foarte smecher si mult peste digg.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus