un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Miki Alexandrescu nu s-a calificat

13 Jan 2011  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Digisport, care din 2011 transmite Formula 1 în România, a confirmat că nu va colabora cu Miki Alexandrescu, ci perechea de comentatori va fi formată din Florin Ion şi Antal Putinică, uneori cu ajutor de la Mihai Marinescu. La cursele din Europa vor avea şi o echipă de reportaj la fața locului pentru o transmisie mai lungă şi mai detaliată.

Ziceţi ce vreţi, dar nu ştiu dacă mă bucură ştirea. Dacă ştii să asculţi printre vorbele lui Miki, în stilul său caracteristic de a lungi vorba şi de a băga nişte exprimări enervante, afli tot felul de informaţii utile de la faţa locului. Rămâne de văzut dacă Digisport va putea oferi aceleaşi informaţii la fel de bine.

S-a confirmat și că vor transmite high-definition cursa pe DigiSport HD (şi TVR făcea asta pe TVR HD), plus uneori chiar şi antrenamentele. Detalii mai multe găsiţi pe Automarket.

    14 comentarii

  1. Mai bine. Poate acum o sa fie unul care comenteaza cursa si nu ne povesteste intamplarile lui cu lumea formulei 1

      (Citează)

  2. Cel mai bine preluau cursa de la BBC.

    De anul asta s-au schimbat comentatorii principali, a plecat Jonathan Legard si acum e David Coulthard cu Martin Brundle.

    Eu prefer la orice ora insight-urile lor despre F1, decat niste comentatori romani care se duc si ei la cateva curse. Sunt curios daca la cele din Europa vor avea PitLane access sau doar se duc acolo si comenteaza de la fata locului.

    Nu e vorba, foarte frumos ca fac asta, poate mai atrag ceva fani din Romania.

      (Citează)

  3. Miki Alexandrescu avea probleme grave si ma bucur ca a disparut. Vorbea peste team radio, prin telefon, la o calitate jalnica (de multe ori se auzeau zgomotele scoase de motoare), vorbea pe langa subiect, uneori cate 10-15 minute fara nici o legatura cu cursa in sine, era partinitor, si multe multe altele. Plus ca m-am saturat sa aud la fiecare cursa de Doru Sechelariu si super performantele lui de clasare pe locul 26 din cauza unor probleme tehnice.

    Mihai Marinescu mi s-a parut un baiat cu bun simt si care se pricepe suficient de bine ca sa dea explicatii in timpul cursei, pe el il apreciez.

    Eu m-am reprofilat pe vizionat pe BBC, in afara de comentariul excelent din timpul cursei, ofera informatii si interviuri inainte de cursa, au un reporter in pit lane care explica instant diferite probleme aparute. Nu se compara nici pe departe, plus ca am o slabiciune pentru engleza britanica (ma uit si la snooker tot pe BBC). Singurul dezavantaj este ca nu se transmite in HD, dar calitatea este foarte buna.

    Oricum, toata stima pentru Digi ca se implica, desi sincer nu cred ca o sa aiba succes si o sa se justifice cheltuielile cu trimiterea reporterilor la fata locului, mai ales ca in Romania, din cate stiu eu, F1 nu are asa multi fani. Plus ca Digi nu are acoperire foarte mare.

      (Citează)

    • Nu te astepta sa fie ca la BBC. Si degeaba ar fi preluat transmisiunea lor, nu pot traduce in timp real ce zic aia.

      Sincer sa fiu eu nu am nevoie de un comentariu ca la fotbal. Vad cu ochii mei ce se intampla acolo, grafica e buna, de multe ori sesizez diverse chestii inainte sa le vada comentatorii pe monitoarele lor micute unde sunt atenti si la multe altele.

        (Citează)

  4. Best. News. Ever.

      (Citează)

  5. @AdrianG: de anul asta F1pe bbc e doar hd

      (Citează)

  6. @Ovi: am citit si eu stirea, dar eu nu receptionez prin satelit, ma uit pe bbc iplayer (internet)

      (Citează)

  7. Anul trecut nu era HD nici pe TVR pentru ca abia de anul asta se va filma/transmite HD.

      (Citează)

    • Bizar, pentru ca eu m-am uitat doar la TVR HD la ele si era imaginea impecabila. Exprimarea FIA cred ca a fost ca vor transmite toate cursele in HD. Probabil ca anul trecut au fost si unele transmise SD.

        (Citează)

  8. In sfarsit, scapam de Miki. URAAAAAAAAAAAAA!!!

      (Citează)

  9. Datorita comentariilor aiurea de pe TVR, eu ma uitam la BBC sau RTL. Si cred ca le voi vedea in continuare acolo, ca am cablu de la UPC, deci canci Digi Sport :(

      (Citează)

  10. Uite un articol: http://www.autoevolution.com/news/f1-goes-true-hd-in-2011-29584.html

    Cică s-au jucat ei cu HD și 3D la unele curse, dar nu public. Cel puțin așa am citit mai demult pe un site. Și mie mi se părea că se vede mai bine pe TVR HD, dar era doar calitatea maximă obținută prin camere SD. Vedem anu’ ăsta diferența. ;)

      (Citează)

  11. Formula 1 nu a fost transmisa anul trecut in format HD. In schimb, MotoGP-ul a fost. Eu mi-as dori un comentariu ca cel de la MotoGP, de pe Digi, si cum Florin Ion este deja in echipa, iar Antal Putinica a facut, alaturi de Vlad Haralambie, o treaba excelenta la Eurosport, cred ca vom avea parte de asa ceva.

      (Citează)

  12. super stire chiar ma bucur ca a disparut miki, asa poate o sa ma uit si eu la F1 pe un post romanesc.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus