un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ne-am cunoscut?

29 Dec 2010  ·

GÂNDURI  ·

22 comentarii

Am aflat recent ca blogul acesta e citit de diversi oameni care m-au cunoscut intr-o imprejurare sau alta, inclusiv la modul “te citeste si verisoara colegului de apartament al unchiului baiatului caruia i-ai furat gagicile in vara”. Poate am fost colegi de liceu si ma stiti de acolo, poate de facultate, poate ne-am cunoscut la o conferinta sau poate sunteti oameni cu care vorbesc zilnic. Cum nu toti cititorii vor sa lase si comentarii (nu fiti timide), o sa fac un poll pentru asta, ca acolo e mai simplu de recunoscut adevarul.

Asadar, intrebarea este daca ne-am cunoscut vreodata fizic, in lumea reala. Indiferent cum, cand si cat de putin am discutat, ne-am cunoscut?

Ne-am cunoscut?

Loading ... Loading ...

    22 comentarii

  1. Din pacate, nu. Dar judecand dupa modul in care scrii, cred ca mi-ar place sa ne cunoastem :).

      (Citează)

  2. subscriu

      (Citează)

  3. Eu zic ca astia care nu l-am cunoscut personal sa punem mana de la mana si sa ii comandam un Breezer (mi-a soptit mie o pasarica ca pica la asa ceva) si o pizza de la Domino’s (acum, ca e oferta).

    LE: Scuze, vroiam sa zic 2 pizza.

      (Citează)

  4. La NetCamp am stat de vorbă câteva minute. Acum pot să zic că am vorbit şi offline nu numai pe blog sau twitter. Nu am avut “curajul” să dau add pe facebook pentru că ai spus că acolo adaugi doar prieteni. :)

      (Citează)

  5. Pai daca ai vreo 1000 de unici pe zi iti dai seama care e rezultatul poll-ului, nu? :-p

    PS. Era interesant de facut exclusiv pentru cei care te citesc prin RSS.

      (Citează)

  6. Nu inca…:) O cunostinta comuna, cred ca am si schimbat 2-3 mailuri la un moment dat. Te citesc prin RSS si ca sa fiu sincer, anul trecut am renuntat pentru cateva luni. Am revenit in urma unor articole despre mancare :)

      (Citează)

  7. Maybe i kicked your ass in Starcraft 2 ….

      (Citează)

    • @Costin: da, dar momentan sunt curios sa vad daca cititorii se invart printre cunoscutii mei sau nu. Daca-i RSS sau nu nu e important aici, ca fiecare citeste pe unde vrea.

        (Citează)

  8. Cumva cred ca Radu spera sa fie si o fata care sa comenteze ‘nu, dar as vrea sa te cunosc’.

      (Citează)

  9. @silverwolf: o fata care sa se si priceapa la tehnologie.

      (Citează)

  10. @nwradu: atunci o superba inocenta, care e foarte, foarte curioasa sa-i explici cum se conecteaza iPad-ul ei la caculatorul tau.

      (Citează)

  11. noi ne-am cunoscut in 2003 pe hub-ul RdsLink, cand tu erai simplu BrightSky, nu ajunsesesi moderator inca… si ne-am intalnit intr-o seara, ai venit cu hard-ul la mine sa tragi niste Gregorian si am vorbit un pic…

    de atunci te-am mai vazut doar in trecere pe strada de cateva ori…

      (Citează)

    • @logical: aha, Boro parca.

      @MIrcea: se poate, cu siguranta imi place Sr Patata, desi in Plaza n-am mai fost de multa vreme.

      @ipo: ca sa pastram traditia, ar trebui sa nu-ti mai raspund nici aici :P

      Pana acum 23 de oameni ma cunosc, cam o sesime din respondenti.

        (Citează)

  12. Cred ca ai stat o data in fata mea la Sr. Patata in Plaza, dar nu sunt sigur :))

      (Citează)

  13. Nu ne-am cunoscut, ti-am dat un mail acu’ o suta de ani pe adresa de contact de la vechiul blog, cel de pe blogger, la care n-ai raspuns. Te gasisem din comentarii de alea tale de pe alte bloguri si dintr-un tutorial despre *hm* torente. Mie mi-e jena sa abordez aiurea oamenii pe care ii citesc pe net.

      (Citează)

  14. Și nici o gagică ;)

      (Citează)

  15. da, da, Boro eram eu… de prin 2004 am trecut la logical (cu mici momente de i-logical) si asa voi muri :)

      (Citează)

  16. Se zice ‘să apeleze la mine’. Frate …. nu știi, nu știi, nimic nu știi.

      (Citează)

  17. fetele trebuie sa-si confirme prezenta prin comentarii? :) pai hai ca las unul..nu te cunosc, dar te citesc inca de pe vremea vechiului blog. si habar n-am cum am ajuns sa te citesc, cert e ca imi plac articolele in care explici pe indelete chestiile astea mai tehnice. mai pentru fete, asa :)) pentru mine, esti asul din maneca in discutiile cu amicii mei baieti :)) na, multumit?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus