blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Cateva fotografii rapide

30 Dec 2010  ·

GÂNDURI, TURISM  ·

2 comentarii

După cum vă spuneam anterior, sunt la revelionul koyos.ro împreună cu tovarăşii mei bloggeri. Uite câteva fotografii făcute aşa rapid pe drum şi la Aqvila Club din Rucăr.

Omul roșu al lui Da Vinci este undeva între Câmpulung și Rucăr, singur pe un deal.


Copaci înghețați pe autostradă.

Două de la Aqvila Club, de pe “prisma” vilei.

Drumul? Perfect. Autostrada până la Piteşti, curată şi dezgheţată, am mers cu un lejer 120 km/h ca să conduc preventiv. Apoi de la Piteşti la Câmpulung a ieşit soarele, drumul era perfect curăţat, chiar dacă în diverse porţiuni cam plin de gropi mici sau alte defecte, iar de la Câmpulung la Rucăr au mai fost vreo 20 de kilometri, din care vreo 2 pe nişte curbe deloc înspăimântătoare. Am circulat perfect, am fost aici în 3 ore fără să forţez. Costin vorbeste aici despre drumul de 7 ore facut de el si Piticu pe ruta cealaltă prin Brașov.

Am mâncat, am băut, s-a strâns toată lumea, să continuăm…

  2 comentarii

 1. Vezi ca te-am gasit in Akismet. Ai ceva prieteni, zic.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus