un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La petrecerea Puma Creative Factory

18 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Ce-a lansat ieri Puma în clubul Kristal Glam Club e super interesant! Poţi să-ţi customizezi cum vrei pantofii lor şi nu doar câteva aspecte generale (după cum recunosc că mă aşteptam), ci în detaliu. Toate elementele din imaginea de mai jos pot fi modificate de tine la culoare şi materiale, având de ales, acolo unde e posibil, între piele normală, piele striată, piele întoarsă, sintetic de câteva feluri, toate în culori normale sau textură cu model.

Poti configura toate acestea la pantof

Poti configura toate acestea la pantof

Sistemul va deveni operaţional în magazinul Puma din AFI Palace Cotroceni, undeva spre sfârşitul acestei luni. Te duci acolo, îţi configurezi pantofii pe o aplicaţie ce rulează pe nişte iPad-uri în magazin şi lansezi comanda. Durează 6 săptămâni să fie fabricaţi, dar îţi vin exact cum i-ai vrut tu. Nu ştiu nimic despre preţurile acestor modele custom, dar tot mi se pare o idee excelentă. În sfârşit pot să-mi fac nişte pantofi exact cum îi vreau eu. Mi-am “lucrat” deja unii şi am putut alege inclusiv culoarea logo-ului, culoarea şiretului acela mai gros de sus sau conturul tălpii, ba chiar şi culoarea şi materialul căptuşelii interioare. Ce-a ieşit vedeţi mai jos.

Pe acestia i-am facut eu

Pe acestia i-am facut eu

Andi Moisescu şi Guess Who sunt ambasadorii acestui concept în România. Ei au configurat câte 10 perechi de “pumeți” fiecare, iar acestea vor fi puse pe pagina de Facebook a brandului. Perechea cu cele mai multe like-uri va apărea şi în magazine, într-o ediţie limitată.

Guess Who si Andi Moisescu, ambasadorii Puma Creative Factory

Guess Who si Andi Moisescu, ambasadorii Puma Creative Factory

După prezentarea lor a urmat un moment de dans modern.

Trupa de dans

Trupa de dans

Apoi s-a trecut la un moment artistic, în care cei prezenţi în club au fost invitaţi să vopsească şi să decoreze aşa cum vor ei tricouri şi pantofi sport şi aproape toată lumea prezentă s-a dus să o facă. A fost distractiv.

Toata lumea s-a dus la decorat manechine

Toata lumea s-a dus la decorat manechine

Aştept prezenta aplicaţiei în magazinul Puma, ca să văd cât m-ar costa pantofii pe care mi fac eu. Dintre bloggeri i-am salutat pe Dan Dragomir, Ionuţ Oprea, Piticu şi Alexandru Negrea şi am mai văzut prin public şi pe alţii pe care îi ştiu din vedere. Dintre vedete, pe lângă Guess Who şi Andi Moisescu, am recunoscut pe Dani Otil, Puya și Andreea Bălan.

  7 comentarii

 1. De ce nu fac si treaba asta online?
  Adica sa faca un site unde customizez, dau comanda si in 6 saptamani mi-l aduce curieru la usa.
  Reebok stiu ca asa facea in State. Si nu numai ei.

    (Citează)

  • Foarte posibil sa o faca si asa, dar nu poti investi de la inceput in intreg sistemul. Una e sa fie in magazin cineva care sa te asiste si sa te lamureasca, preluand apoi comanda din acel iPad. Alta e sa ai un site functional, aplicatii, call center, verificarea comenzilor (iti dai seama cate glume ar fi), retur si toate cele.

     (Citează)

 2. Inteleg, dar nu mi se pare chiar asa de SF sa-ti customizezi o pereche de adidasi incat sa ai nevoie de ajutor, iar legat de farse, confirmare si plata in avans. Da, e greu sa faci romanu sa plateasca in avans, dar cam asa e singura metoda de a scapa de comenzi date numa asa.

  Chiar, in jur la ce pret se invarte o pereche? :-?

    (Citează)

 3. @acsel: 100 sau 120 E, depinde de model

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus