un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jocurile dauneaza si alte prostii din acestea

25 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

ProTV-ul face un reportaj, aşa cum se întâmplă măcar o dată pe an, despre influenţa nefastă pe care o au jocurile pe calculator asupra copiilor. “Nu mai ies din casă!”. “Stau câte 5-6 ore la jocuri şi pe messenger!”. Copii duşi la psihiatru pentru că aveau dereglări de comportament. Le ştiţi. Le-aţi mai văzut.

Nici măcar nu pot să acuz ProTV-ul de ceva. Un astfel de reportaj aduce audienţă, se dau telefoane la rude, se face scandal în casă, se dau trei palme copilului care vrea să mai împuşte un monstru şi i se confiscă tastatura, dar pe total postul TV iese ca fiind cavalerul alb îngrijorat de soarta generaţiei tinere.

Eu am ceva cu cretineii ăştia care apar în reportaj fix la momentul 1:00. Cum au reuşit să apară în știre? A venit un reporter şi le-a zis să pară absolut obsedaţi de jocuri şi de ce se întâmplă pe ecran, iar ei au acceptat? Nu ştiau pentru ce gen de reportaj se filmează? Ce credeau, că vor apărea într-o ştire despre cum tinerii noştri se pregătesc pentru concursuri de counter-strike şi starcraft 2? Lor li s-a părut absolut normal să li se ceară să se uite preocupați într-un monitor, că nici timp să privească spre camera nu au, şi să spună “mă alimentează jocul… când mă joc nu mi-e foame” şi alte asemenea.

    8 comentarii

  1. Ce ratati poa sa fie aia doi. Si da, au dreptate cand spun ca vina e a parintilor, pentru ca daca nu-i arati ca poti face si altceva, atunci ce asteptari ai putea sa ai.

      (Citează)

  2. Aseară mi-a scârțâit netul de la RDS. Juma din site-uri nu mergeau. Dupa 5 minute mergeau alea de nu mergeau inițial și nu mai mergeau alea de mergeau. :) Și a ținut așa vreo 4 ore cred.
    Și nu știam de ce eram așa nervos… :)

      (Citează)

  3. bineînțeles că este vina părinților.
    Dar nu pt că îi lasă să stea prea mult la calculator, ci mai degraba că nu le dă bani să iasă în oraș, la sală, la cursuri de dans.

      (Citează)

  4. Parintii inculti dauneaza grav nu jocurile.Pe de alta parte nici pustii din ziua de azi nu’s prea sanatosi la toate cele…

      (Citează)

  5. Da si astia e la protv is retarzi , de parca in Counter e next level =)) , il si vezi pe unu alergand de nebun pe harta si tipand “unde e intrarea la nivelul 2” …

      (Citează)

  6. @Programare Sociala haha i feel you:) dar bine ca rds e stabil

      (Citează)

  7. De aia care stati pe facebook se rade, sa stii.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus