un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Beau numai iaurt de cand ii face Doroftei reclama

11 Nov 2010  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Mie Leonard Doroftei mi-a rămas în minte prin faptul că a pierdut titlul mondial nu în luptă dreaptă, pălmuindu-se parte în parte timp de 12 runde cu un alt slăbănog, ci prin descalificare înainte de meci deoarece era PREA GRAS. Având asta în spate, eu cred că n-ar trebui să recomande vreodată produse de slăbit sau de menţinut în formă. Nu doar iaurt, ci nimic, niciodată.

Îmi place şi când spune că în meseria lui era mereu slăbit şi predispus la răceală. Cum să fii slăbit ca pugilist? Ce, eşti mămăligă cu smântână?

În altă ordine de idei, care-i faza cu Actimelul ăsta? Costă cam 1 leu sau chiar 1,5 lei o sticluţă atât de mică încât nici nu simt când o beau. Când le-am văzut la raft am crezut că sunt mostre promoţionale, ca parfumurile acelea gratuite, şi m-am dus să întreb unde e iaurtul adevărat. Nici nu simt când îl beau, aşa de puţin este; mă uit în sticluţă să văd că e plină, o dau pe gât, mă uit din nou la ea, o văd goală şi-mi zic “mda… l-oi fi băut, că doar nu l-am turnat pe lângă”. A fost sau n-a fost? În schimb, când e de plătit, mi se pare atât de scump încât aud cum se duce salariul de pe card. Am două sticluţe în frigider, plănuiesc să le duc la amanet când mi-o fi mai greu, că aş trăi un an cu banii ăia. Bianca lui Bote a avut de ales între un BMW X6 sau două bax-uri de Actimel. Ce mă-sa e cu preţul ăla pentru un iaurt?


    9 comentarii

  1. Trebuia să găsească şi ei ceva, că la bărbaţi nu merge cu “balonarea” şi bifidus esensis…

      (Citează)

  2. Asta e si ideea cu iaurturile. Beneficiile aduse de Actimel pot fi daunatoare in cantitati mari, pe deasupra, nici nu te ingrasi. Platesti mult pentru un iaurt foarte mic, nu te saturi dar nici nu mai ai bani de mancare.

      (Citează)

  3. concluzia: bagati paine.punct

      (Citează)

  4. Devii din ce in ce mai acid pe blogul asta. Imi place :)

      (Citează)

  5. Habar nu ai ce spui. Da, un boxer poate fi slabit, pentru ca slabeste cateva kg ca sa ajunga in categoria lui. Daca ai avea cea mai mica legatura cu subiectul, sau daca ai citi macar ceva inainte sa aberezi, ai sti si de ce.

    Am fost boxer, iar la un campionat judetean a trebuit sa beau apa ca sa intru in categoria mea (cantarul). Pentru ca slabisem prea mult. Si da, “prea gras” insemna ca aveam 65 in loc de 63,5.

    Dar ce dracu’ … hai sa dam impresia ca stim ce vorbim si sa facem word-count-ul pe blog.

      (Citează)

  6. cireasa, suge-o!

      (Citează)

    • @cireasa: am verificat pe Wikipedia diferenta de greutate a lui Doroftei, ca sa fiu sigur ca-mi aduceam aminte bine ce s-a intamplat. Daca nu ma insel, a avut 1,9 kg in plus. Sunt constient ca de fapt n-a fost cu 33 de kg peste limita, ca bagase shaorma la greu si bere. Carei-i legatura cu iaurtul sau cu faptul ca EU mi-am pierdut increderea in recomandarile lui Doroftei atunci cand e vorba de regimul alimentar si corpul tau?

        (Citează)

  7. @zdroncan: i would, dar nu prea gasesc pe nimeni cu suficiente coaie sa incerce.
    @radu:

    Îmi place şi când spune că în meseria lui era mereu slăbit şi predispus la răceală. Cum să fii slăbit ca pugilist? Ce, eşti mămăligă cu smântână?

    La asta ma refeream. Iar eu daca slabeam la nivel de amator 1.5kg in ziua meciului (antrenament + sauna), nu mi se pare absurd sa slabeasca 3-4kg pentru un meci. A dat rateu o data, ok. Asta-i taie restul meritelor?

      (Citează)

    • Nu cred ca zice ca era slabit in sensul de greutate, ci de imunitate si rezistenta la boli. Reclama e mai mult cu astea, partea cu greutatea si statul in forma am adaugat eu, ca nu e departe.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus