un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Unitate multimedia pentru Mondeo

29 Oct 2010  ·

AUTO, TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Unitatea asta gigantică am văzut-o la Colina Motors din Popești-Leordeni, unde am fost cu ocazia unui ITP. A costat 125 de lei şi s-a desfăşurat foarte civilizat, până când am auzit că, mare surpriză pentru toată lumea!, maşina scoate prea multe noxe. Culmea, la relanti, că la 3000 RPM era ok. Tocmai ce-i făcusem revizia, dar se pare că am băgat benzină proastă şi supapa EGR s-a lenevit sau ceva aşa. În fine, a trecut.

Anyway… unitatea asta mi-a plăcut pentru că rula iGO, în caz că nu v-aţi dat seama, ceea ce înseamnă că poţi avea la navigaţie cea mai bună hartă a României. În plus, rulează DVD-uri, muzică de toate felurile, Dolby, are card SD, Bluetooth, ce mai… o nebunie. Ei zic că se potriveşte şi în bordul de la Mondeo sau Focus, deşi eu ţin minte că trebuie să fie ceva mai rotunjită unitatea, ca un fel de trapez cu colţurile rotunjite, dar probabil se poate adapta. Eu zic că pentru 3000 de lei ar trebui să poate şi să-ţi facă un blowjob în timpul mersului, nu doar navigaţie şi DVD, dar poate unii nu sunt la fel de zgârciţi ca mine.

    6 comentarii

  1. Uite aici niște prețuri decente + că dacă ești membru pe clubford ai și reducere ;)

    http://www.navigatii-dedicate.ro/category.php?id_category=6

      (Citează)

  2. O asemenea chestie costa cam 10-20 de milioane in magazinele independente.

    In alta ordine de idei, cred ca cele mai bune si mai complete harti GPS pentru Romania sunt de la Garmin. Numai prin faptul ca au 450 de mega ar trebui sa iti dea de gandit.

      (Citează)

  3. Da, siteul e total neprofesionist, vezi si limbajul, iar marketingul e prost. Asa se explica penetrarea redusa.

    In schimb, harta e foarte exacta: curbe de nivel, POI-uri, rutare prin potecile de munte etc. Din ce inteleg, e facuta de catre utilizatori printr-un sistem de recompensare.

    Ca minusuri ale sistemului: Garmin e disponibil pentru telefoane mobile doar pentru Symbian si Win mobile iar telefoanele Nokia nu au inotdeauna procesoare foarte rapide. Chiar si cu Dual ARM, N82-le meu ramane in urma cu afisarea prin orase, unde sunt POI-uri multe. La versiunea precedenta de harta, care avea doar 200 de mega, nu se intampla asa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus