un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nu veti ghici niciodata fanteziile sexuale secrete ale barbatilor

29 Sep 2010  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Conform realitatea.net (care citează agenda.ro care citează cancan.ro, ca să contribuie la redundanța de pe net), bărbaţii au cinci fantezii secrete:

  1. sex oral;
  2. sex în dormitorul părinţilor;
  3. sex la cinema;
  4. sex cu două femei;
  5. sex în lift.

Fantezii secrete pe naiba! Eu le-am declarat mereu cu gura mare, că doar nu mi-e ruşine de ele. Vouă vi se par ceva special, ceva ascuns în cotlonul imaginaţiei? Excepţie face bineînţeles a doua, care nu e secretă, ci doar ciudată şi mă îndoiesc că are cineva fantezii cu patul părinţilor.

Genial este un comentariu de pe Realitatea:

Aţi omis fantezia sexuală cu persoane de acelaşi sex. Ţinând cont de faptul că peste 60% din băieţi îşi încep activitatea sexuală cu alţi băieţi. Nu mai departe, 10% din băieţi sunt gay, şi nu mai puţin de 38% (mai mult după părerea mea) sun bisexuali! Halal studiu prezentaţi aici, demn de o revistă de liceu. – 25% din salariu!

60% din băieţi îşi încep activitatea sexuală cu alţi băieţi?!? 10% sunt gay, 38% bisexuali?!? Bănuiesc că omul a avut ceva experienţe neplăcute la viaţa lui şi se păcăleşte cu gândul că aşa sunt toţi din jur, dar cel mai amuzant este că el avansează aceste cifre complet anapoda, iar apoi râde de articol şi de “halal studiu” prezentat în el.

    12 comentarii

  1. Where iz da buttsecks?

      (Citează)

  2. Cam asa sunt toate articolele lor. Probabil asa le cer sefii, nu?

      (Citează)

  3. Cum ar fi sa faci sex cu 2 fete in dormitorul parintilor si sa iti faca si oral? Cred ca e fantezia suprema pt baietii astia

      (Citează)

  4. La cinema? WTF ???

      (Citează)

  5. @Weids, vrei sa iti povestesc cum e?

      (Citează)

  6. Asta imi aduce aminte cand eram in liceu si am citit intr-o revista a unor colege ( Popcorn / Coolgirl ceva de genu ) o statistica din asta .. so citez

    10 % din barbati pot sa-si suga p*** singuri , iar 90 % au incercat .

    Wtf cine dreacu i plateste pe imbecilii astia ?

      (Citează)

    • @nashu_mare: si nici micul dejun frantuzesc nu e in lista…

      @Weids: eventual in timp ce se uita la un home cinema

      @nea_caisa: probabil articolul e inspirat de altceva mult mai vechi, inainte ca un bilet la cinema sa coste 25 de lei si o cutie de popcorn tot atat. Cand dai 100 de lei sa intri acolo, nu se mai scoala asa usor (am auzit, eu nu merg la cinema)

      @nashu_mare: ai prins pe cineva facand astea? :P

      @andrei: acum zi sincer… cand ai auzit ca 90% au incercat… n-ai fost si tu curios sa vezi daca ai ajunge, daca esti asa flexibil?

        (Citează)

  7. @ radu . eu nu dar tu acuma dupa ce ai citit postu meu ?

      (Citează)

  8. deci sexul oral este fantezie secreta?

      (Citează)

  9. lista e incompleta …
    aia cu secs in cabina de proba unde e ??? :))))

      (Citează)

  10. Comentariu ala e semnat de buCURenci? :p

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus