un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Langa Camp Nou din Barcelona

15 Sep 2010  ·

TURISM  ·

2 comentarii

N-am zis “pe Camp Nou” pentru că, stupoare! n-am intrat pe stadionul Barcelonei. Nu că aș avea ceva împotrivă, dar vizitarea costă 19 euro, dura câteva ore, iar eu consider că e doar un stadion și nimic mai mult. FC Barcelona e o echipă magică și unică în lume, dar e așa pe orice teren pe care joacă, nu doar aici.

Stadionul însă poate fi vizitat și stătea multă lume la coadă. Practic doar aici și la una din casele Gaudi am găsit coadă la intrare, în toată Spania, plus una mai mică la Acvariul din Barcelona. Am intrat însă în magazinul oficial al clubului, unde un tricou cu Messi sau Villa costă 95 de lire euro. Se găsesc multe alte obiecte, gen căni, brelocuri, haine, genți și multe altele, dar nu vă așteptați la chilipiruri. În ciuda prețurilor, cele 10 case de marcat pe care le vedeți într-una din imagini reprezintă doar unul din vreo 3 puncte asemănătoare de vânzare. Magazinul e pe două niveluri, parter și subsol, dar nu vă închipuiți că e imens, ci e cam cât McDonald’s-ul din metrou de la Unirii, în lipsa de altă comparație total scoasă din burtă pe baza amintirilor de acum o lună.

M-am învârtit un pic pe acolo, am băut o cafea pe terasa de afară și am plecat. Pe dinafară stadionul nu e o construcție la fel de impresionantă precum Santiago Bernabeu, așa că trebuie vizitat înăuntru dacă sunteți fani înrăiți.

    2 comentarii

  1. Salut,

    Am fost de curand la FCB, si fiind fan am intrat si pe stadion, dar nu asta era cel mai impresionant lucru, ci muzeul. Pentru asta cred ca a meritat 19 euro,

    Despre magazin, foarte scump orice. Tricourile erau 90 de euro (de unde lire?), un breloc 4,5 euro, canile peste 5-6 euro. Faza tare e ca gaseai toate astea la magazinele de suveniruri de pe Rambla la preturi semnificativ mai mici, cel putin la imbracaminte.

      (Citează)

  2. Pe Rambla indienii se vind si pe ei. Problema este ca nu sunt cum zic romanii “originale”. Eu mi-am luat de la magazinul oficial al clubului un pahar gigant.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus